Odp: Rozmowa Ogólna
Hmm... A to może i ja się skuszę na kilka postów

Ogólnie to powiem tak: Support zawsze był nie dobry =]
Jeżeli mogę się wypowiedzieć w imieniu moderatorów: (bo nie znam realii pracy administratora) Nie "tępimy" graczy, a przynajmniej od jakich 3-4 miesięcy, Bo w tym właśnie okresie mnóstwo prowokatorów przeniosło się gdzieś indziej, a reszta graczy jak najbardziej przestrzega netykiety oraz naszego regulaminu.
Usilnie próbujemy utrzymać w miarę luźną atmosferę i wierzcie albo nie, ale nie pamiętam kiedy ostatnio dałem komuś bana

. Wiadomo że jeżeli ktoś zasłuży to i go otrzyma...
Od pewnego czasu, jeżeli chodzi o tematy które moderuje, znikło kilka nicków (Nie mam bladego pojęcia gdzie się podziali

) i wiecie co? Nagle gracze którzy byli krytykowani i "bali się" odezwać, zawładnęli forum, mało tego nie robią z igieł wideł a ponad to potrafią komunikować się bez zbędnych (i zresztą sławnych) "rozmów na wysokim poziomie".
Ale no cóż... Niektóre natręty wracają w nasze skromne progi, ale tylko wtedy kiedy próbujemy podjąć kolejną inicjatywę "zjednania" się z graczami aby jak najszybciej zbojkotować nasze "pseudo postępy".
Było kilka propozycji zmiany nazwy działu "Rozmowy z bogami", nie powiem, mnie też ta nazwa nie przypadła do gustu, ale kiedy gracze mają szanse to zmienić zauważamy zerowe (Oczywiście nie licząc
luzdelsur) zainteresowanie, ale podejrzewam że to wkrótce się zmieni

Korzystając z okazji że to wyjątkowy temat w którym każdy jest równy i nie ma równiejszych (oczywiście nie będę się zwracał do nikogo Pan/Pani) to zawsze intrygowała mnie jedna a właściwie dwie postaci naszego forum: manfred i
luzdelsur. Z manfredem kiedyś kiedyś zamieniłem kilka zdań na priv i okazało się że to naprawdę pożądany człowiek, który stoi murem za swoimi, ale nigdy nie miałem przyjemności z Tobą, luzdelsur
Czy mogłabyś nam przybliżyć swoją (jakże tajemniczą) postać? A może mały wywiad dla naszej e-gazetki GT?