Teedy Boys 95 i Turyści podobnoWięc jakie ekipy wchodzą ma nowy swiat
HandlarzeWięc jakie ekipy wchodzą ma nowy swiat
Ale przyznaj ze moje hasło o grepo było lepsze
Masz rację bardzo fajny konkurs i pomysl n arozstrzygniecie. Oby wiecej takich.Moim zdaniem nikt nie wykazał się kreatywnością w tym konkursie Wśród nich rzecz jasna a może przede wszystkim ja :3
Sama forma konkursu na prawdę była bardzo fajna. Chodź jako gracze trochę zawiedliśmy (mała liczba zgłoszeń, niszowa kreatywność)
To sama forma super. Chodzi mi o to że jako gracze mieliśmy wpływ kto wygra dodatkowe 3k golda. Gdyby tylko trochę większe zaangażowanie było z naszej strony to mogłaby wyjść na prawdę fajna zabawa.
Chętnie jeszcze zobaczę podobne konkursy w przyszłości. Support wybierałby trójkę zwycięzców a my jako gracze czwartego. No jest w tym fajny potencjał gdybyśmy tylko zamiast zrzędzić uatrakcyjnili swój pobyt tutaj sami.
Ogólnie mam wrażenie że nasz Team odwala fajową robotę ostatnio. Legancko jest bym nawet powiedział
a to nie miały być miasta po 17k?Szukałem tych informacji i wydaję mi się że nie ma materiału na ten temat. Na zagranicznych Forach też nie było żadnej wzmianki.
Zaraz zrobię rozpiskę pkt i poziomów każdego budynku
Pierwsze Miasto 3240 pkt
Senat - 15
Gospodarstwo wiejskie - 20
Akademia - 13
Magazyn - 20
Koszary - 20
Port - 10
Targowisko - 4
Mur - 15
Świątynia - 10
Kopalnia srebra - 30