Odp: Seksowne Wibracje
Sojusz Seksowne Wibracje Został stworzony po to by walczyć.
Sojusz
top-2 w punktavh
top-4 w ataku
7000 punktow srednio na gracza
Powstal by walczyc?
Przyjrzyjmy sie waszym wojnom...
=GWARDIA=
sojusz :
top-14 w punktach
top-14 w ataku
3800 punktow srednio na gracza
do tego kolejnyt smiertelnie niebezpieczny sojusz czyli akademia =GWARDIA= czyli =GWARDIA= =2=
top-23 w punktach
top-21 w ataku
3000 punktow srednio na gracza
Ale to nie wszystko gdyz jest jeszcze jeden topowy sojusz z ktorym walcza.
=BLADES=
top-19 w punktach
top-19 w ataku
3200 punktow srednio na graza
Zapewne zapytacie z kim sojusz seksowne wibracje musi miec pakty aby sprostac tak silnym przeciwnikom?
Rzeznia
DESTINATION
Mieszanka wybuchowa
Atlantyda
Gold Dragons
Oraz nieoficjalnie z New Age of Glory z tym, ze nie jest on zaznaczony ale umownie sie nie atakuja
Najbardziej bawila mnie sytuacja gdy Gold Dragons wypowiedzialo na poczatku wojne Seksownym Wibracjom.
Seksowne wibracje na swoim forum pisaly, ze GD teraz zobaczy z kim zadarlo i byli pewni siebie.
Nagle po pewnym czasie mimo, ze w sojuszu ponoc jest demokracja i wszyscy decyduja. Wladze sojuszu odgórnie poinformowaly reszte o tym, ze po konsultacjach an TS z GD doszli do wniosku, ze wojna byla by wyniszczajaca dla obu stron i zostal nawiazany pakt hahah
Demokracja tam jest ale w nic nie wartych sprawach. W tym co wazne i tak decyduja kilka osob stawiajac sojusz przed faktem dokonanym.
sa jakies beznadziejne ankiety kto dyplomata kto rekrutantem itp ale tak na prawde i tak decyduje kilka osob i demokracji tam nie ma.
Mam scriny tych paktow i wojen oraz wiele ciekawych wpisow z forum np kto pod jakim nickiem gra i pelno tego.
Takze prosze mi tu seksowni chlopcy nie klamac i nie wypierac sie paktow i wojen
aha najbardziej mi sie podobalo jak po pewnym czasie demokratyczny sojusz stwierdzil, ze jednak musi byc wladz abo inaczej nie da sie prowadzic soja i zmienili zasady prowadzenia soja. Takze ten opis z profilu moze byl przez pierwsze 2 tygodnie prawdziwy;p
Pytanie do dyplomaty:
To was blagaja o pakty czy wy ich? jak GD wypowiedzialo wojne to szybko odechcialo jej sie wam i zmieniliscie na pakt.
Z zadnym topowym sojuszem nie walczycie mimo, ze jestescie w scislej topce. Macie wiecej paktow niz wojen mimo, ze wojny drugo ligowymi sojuszami jak nie 3 ligowymi.
Bardziej tchorzliwego top sojuszu dawno nie widzialem.
Choc takie sojusze jak Rzeznia tez boja sie z kimkolwiek walczyc i maja wiecej paktow niz wojen ale to akurat sojusz ze srodka tabeli takze zawsze maja wieksze prawo sie bac.
Moje pytanie gdzie na tym swiecie sojusz z jajami? tyle niby dobrych sojuszy ale kazdy boi sie walczyc wszystkie robia ze soba pakty pony a walcza ze slabymi.
Tylko Legion Atenski i MDG leje sie z topka i to sam vs kilka sojuszy. Reszta sojuszy to asekuranci szukajacy koalicji i sa mocni tylkow grupie.
***LEGION X*Fretensis*** widac po profilu, ze nie bawi sie w pakty tylko chce walczyc ale zobaczymy czy sie beda tego trzymac czy podziela los topki z pelnymi gaciami do walki.
Pozdrawiam waleczne sojusze