*RRSO 50%
w umowie jest info więc nie oszukałCo to za oszustwa małym druczkiem...
Komuś potrzeba było surki
miał kupić serwer przecieżmulard będzie złocił wioski i swoim oddawał, żeby przyspieszyć XD
PrawdaRaczej nie całeale dobrze że jesteś, inaczej faktycznie byłaby nuda
SM nie jest dla Ciebie przeciwnikiem zwłaszcza że bawi się na 3 frontach.... wada logowania się w centrum ale kto wie co przyniesie jutro)
[b]*DZIKA CHORDA **[/b] (1/1)
[table="width: 710, class: outer_border"][tr][td]1.[/td][td][b]olo1981[/b][/td][td]969 punktów[/td][td]1 miasto[/td][td][/td][/tr][tr][td]2.[/td][td][b]shibe17[/b][/td][td]862 punkty[/td][td]1 miasto[/td][td][/td][/tr][/table]
Nie masz już dość ?wbije potestować Aresa choć czuje, że ja byłbym lepszym Bogiem
szczególnie z błędem xDKod:[b]*DZIKA CHORDA **[/b] (1/1) [table="width: 710, class: outer_border"][tr][td]1.[/td][td][b]olo1981[/b][/td][td]969 punktów[/td][td]1 miasto[/td][td][/td][/tr][tr][td]2.[/td][td][b]shibe17[/b][/td][td]862 punkty[/td][td]1 miasto[/td][td][/td][/tr][/table]
znajoma nazwa ??
oo coś zjepsułem z bbcode![]()
mam dlatego tylko testNie masz już dość ?![]()
jeśli jesteś masochistą to możeszWitam. Czy jest sens zaczynać grać na tak wolnym świecie bez złota? Tzn premki są ale bez skracania czasu. Czy lepiej odpuścić i czekać na Inny świat?