DeletedUser
Guest
Odp: Sigma Party
Lecąc kolonem 30 h na aktywnego to bez sensu
Jestem ciekaw czy joanici coś jeszcze powojuja
Lecąc kolonem 30 h na aktywnego to bez sensu
Jestem ciekaw czy joanici coś jeszcze powojuja
spartaker bez ciebie bylo caly czas, a jednak bardzo autorytatywnie sie wypowiadasz na temat, na ktory w sumie masz niewielkie pojecie, powtorze za kogutem - gratuluje fantazji
Słabi nie byli, a cuda wybudowali bo inteligentnie sie połączyli z 3-4 miesiące przed EC, zabezpieczając sobie tyły. Potem z tego co pamietam jakis sojusz córka (Joannici) oddał im Kolosa i tak zdobyli 4 z 7 cudów świata. Potem, kiedy już większość z nas przestawała grać były z 3 akcje na nasz cudak (RM) i chyba za 3 razem Wichry przejęły nam miasto na ogrodach i wsio się posypało wtedy. Co jak co to świat wygrali (chyba wybudowali 7 cudów?) Jak odszedłem jakoś w styczniu/lutym/marcu tamtego roku to nie wiem jak to się dalej toczyło. A co obecnie się dzieje Wichry dostają? Są jakieś nowe pakty sojusze?
No masz rację duża część graczy nie toleruje niestety EC i wielu odeszło przed jej rozpoczęciem lub po wybudowaniu 2-3 cudów;/ potem cóż z tego co pamiętam to tylko my (RM) jakkolwiek wam zagrażaliśmy i tworzyliśmy próby akcji na wasze cudaki niestety nieudane Wygraliście okazlaiście się wytrwalsi, lepsi, lepiej zorganizowaliście sobie miejsca na cuda i tyle. Nie ma co tutaj zwodzić nikogo za nos bo fakty mówia same za siebie...
no mamy nieaktywnych ktorych umiecie przejmowac ale poki co nie pokazaliscie nic poza tym
zawsze ciekawili mnie tacy ludzie,gostek ma mgliste pojecie nie tylko o sytuacji na sigmie ale wogole o grze(w akademi mial porobiony jakis badziew a brak najwazniejszych badan) a dyskutuje ze znawstwem kloszarda o jakosci rocznika alpagi
- - - Automatycznie połączono posty - - -
dobrze napisales,widac dobra wiedze o sytuacji na grze,
a co jest teraz? sytuacje na sigmie mozna porownac do rozgrywek w pilce,po wybudowaniu wszystkich cudow rozgrywki zostaly zakonczone,dyplomy rozdane,zawodnicy z pierwszego skladu odeszli z boiska(dotyczy to wszystkich glownych sojuszy na sigmie) a wbiegli rezerwowi i chlopcy do podawania pilek,rezerwowi pykaja sobie bez emocji,tylko dla przyjemnosci a chlopcy lataja z krzykiem po boisku,udaja doroslych i jak trafia do pustej bramki to uwazaja sie za zwyciezcow wszechswiata
A co do tego piłkarskiego porównania to nie wydaje mi się, jak ktoś gra taki szmat czasu a potem doczeka końca serwera grając ze swoimi sojusznikami to pokazuje klasę. Chociaż są i tacy którzy odwalili kawał dobrej gry i odeszli po cudach i są wymiataczami ale nie wszyscy do jednego wora.
Byliby tam gdzie byli i przed zakończeniem, topkę pw zawsze i tak dominowało RPCJ z Kleopatrusem na czele. Z ehm "komnaty chwały" widzę 4-5 nicków którzy naparzali ostro i trzymali się w topce, pewnie gdyby grali byli by w okolicy Theressa. A Kleopatrus i tak by miał 10mln i więcej
to fakt ze ciezko teraz powiedziec gdzie by kto byl indywidualnie,bo to i kasa sie liczy,z kim sie gra w soju no i kogo sie ma za przeciwnika,
natomiast jesli bierzesz za przyklad Theressa to cie informuje ze ona juz od roku nie gra aktywnie,teraz tylko pilnuje cudow
a co do Kleopatrusa to mielismy przyjemnosc rozegrac pare bitew zanim sie pozegnal,ale obawiam sie ze na koncowce to ktos inny gral na jego koncie