sklep z eventu

Status
Zamknięty.
Sklep z eventu miał być otwarty do 6.11 a go nie ma.
Sklep wydarzenia będzie otwarty do 6 listopada do godziny 23:59 czasu serwera.

dorocia

Zespół Grepolis
Niestety, ogłoszenie, jakie otrzymaliśmy i przekazaliśmy Wam, zawierało błąd - w tym Wydarzeniu nie ma sklepu po zakończeniu Wydarzenia.
Za wprowadzenie w błąd i zamieszanie z tego wynikające najmocniej przepraszamy.

Niestety, ogłoszenie, jakie otrzymaliśmy i przekazaliśmy Wam, zawierało błąd - w tym Wydarzeniu nie ma sklepu po zakończeniu Wydarzenia.
Za wprowadzenie w błąd i zamieszanie z tego wynikające najmocniej przepraszamy.
Chce Pani powiedzieć, że ludzie trzymali składniki za spore sumy złota, a teraz wszystko przepadło? XDD

czyli przekręt. Nieduży co prawda-jaki support - taki wałek . A co z graczami którzy kupili złoto na event?

Ranking dzienny i Ogólny kończył się o 20:00, natomiast odliczanie do końca eventu (przy znaczku eventu po prawej stronie) było do 24:00.
Jeśli event miał się kończyć jutro to odliczanie było by do jutra tak jak to było na poprzednich eventach.

Nie warto czytać tego co jest tutaj podawane albo na wiki bo są to mylące informacje - w evencie z okazji 15 lecia grepolis miała być dostępna Skórka do miasta za 15 lat grania i bonus "Błogosławieństwo Olimpu" i tych nagród nie było dostępnych w evencie.

dorocia

Zespół Grepolis
Każdy Gracz, który gra 15 lat na polskim serwerze (polska wersja gry) powinien otrzymać zarówno skórkę miast za 15 lat gry ja i bonus "Błogosławieństwo Olimpu" oraz kilka innych prezentów. I tu moje pytanie: Czy jest chociaż jeden Gracz polskiego Grepolis, który spełnił warunek 15 lat gry na polskiej platformie i nie otrzymał obiecanych nagród?

dorocia

Zespół Grepolis
Nie zmieniam tematu, na pytanie o sklep odpowiedziałam już wcześniej i powtarzanie tej odpowiedzi nie zmieni faktu, że w ogłoszeniu był błąd i sklepu nie było w tym wydarzeniu.
Teraz odpowiedziałam na zarzuty o nieprzyznanie nagród za 15 lat gry w polskie Grepolis. Zarzuty te są po prostu nieprawdziwe.

Każdy Gracz, który gra 15 lat na polskim serwerze (polska wersja gry) powinien otrzymać zarówno skórkę miast za 15 lat gry oraz bonus "Błogosławieństwo Olimpu" i kilka innych rzeczy. I tu moje pytanie: Czy jest chociaż jeden Gracz polskiego Grepolis, który spełnił warunek 15 lat gry na polskiej platformie i nie otrzymał obiecanych nagród?
No ale dlaczego info dotyczące nagród za 15 lat grania było w artykule na Wiki objaśniającym Wydarzenie na 15-lecie Grepolis?
I treść sugerowała, że nagrody są do zdobycia w Wydarzeniu
index.php

A Błogosławieństwo Olimpu to nie jest nowa nagroda, bo przyznawana już była graczom za 12 lat gry.

Załączniki

• obraz_2024-11-05_180542347.png
    obraz_2024-11-05_180542347.png
    39,9 KB · Wyświetlenia: 23

dorocia

Zespół Grepolis
Wciąż uważam, że Pańskie uwagi dotyczące nieotrzymania nagród za 15 lat gry bez względu na to, jakie by nie były, są niezasadne - kto z Graczy, którym przysługuje ta nagroda (15 lat gry na polskim serwerze) nie otrzymał jej? Nie ma takiego Gracza z prostej przyczyny - polskie Grepolis jeszcze nie obchodziło 15. rocznicy. A więc dyskusja na temat tej nagrody jest biciem piany i robieniem afery dla samej afery.

Pomijając już fakt, że nagrody za 15 lat gry mają się tematycznie nijak do aktualnego wydarzenia.

dorocia

Zespół Grepolis
Dziękuję za wszystkie Wasze uwagi, zostaną one przekazane naszym developerom. Jeżeli otrzymamy dodatkowe informacje w sprawie sklepu Wydarzeniowego poinformujemy wszystkich Graczy w osobnym ogłoszeniu na Forum, w grze oraz na discordzie.
Temat zamykam.

Status
Zamknięty.
Do góry