Krotko bedziesz zyl woda, jezeli dwa miesiace to chwila.
Dla mnie dla odmiany to szmat czasu.
Dla mnie dla odmiany to szmat czasu.
To najwidoczniej masz słaby wzrok :VO czym Ty mowisz ? Ja zadnej takiej oferty na tym swiecie nie widzialem.
Jak widac sa rowni i rowniejsi. Ja nie mamPrzecież nie zrobiliby pakietów dla 1 osoby... Prawy dolny róg, wielki prezent aktywny 24h
Może pomyśleli że Tobie się bardziej przydaPrzecież nie zrobiliby pakietów dla 1 osoby... Prawy dolny róg, wielki prezent aktywny 24h
Co wrach znowu zaczynasz przygodę na Fo myślisz że jak nick zmieniłeś to ludzie nie wiedzą kim jesteś już na początku świata zostałeś pojechany a wskoczenie na m45 to był strzał w kolano bo tam jest jeszcze lepszy zasięg na Cb.tez nie widze
Oj biedne te Pandy. Smoki chcą je lać.No... Smoki nie wiedza, ze Pandy sa pod ochrona i chca bic maly obserwacyjny sojusz. Dzisiaj pokolorowali nas na czerwono. Nieladnie. Szkoda, ze nie jestesmy w Japonii , tam w niektorych okregach za skrzywdzenie pandy poza wiezieniem i grzywna ciagle groza kary cielesne. Kto wstawi sie za biednymi misiami ? Pojedynek 102 Smoki kontra 16 Pand. Bedzie sie dzialo. Ciekawe , czy beda pisac, ze sa ta slabsza strona![]()
Losowo te promocje są wrzucane co jakiś czas do części graczy.Przecież nie zrobiliby pakietów dla 1 osoby... Prawy dolny róg, wielki prezent aktywny 24h
A jaki jest skład tej koalicji jeśli wolno spytać ?Wzruszyła mnie ta historia, jak i koalicja przeciwko nam - ile na razie sojuszy? 8?
O, o, o... podłączam się do pytaniaA jaki jest skład tej koalicji jeśli wolno spytać ?
Przyznaję, że nie mam pojęcia na jakie kolory smoki mają pokolorowane inne sojusze, ba do tej pory nawet nie bardzo wiem gdzie leżą Wasze miasta ( wiem tylko, że bardzo daleko ;-) ) - po prostu jestem ciekaw jak przebiega podział na tym świecieKurcze wiecie na jakie kolory Smoki mają inne sojusze a nie wiecie o koalicji która jest przeciwko nam
A były w tej bajce Smoki? Chyba gramy na innym świecieObecnie jak to na każdym świecie obowiązuje hasło "Bijemy TOP1"