Boziu ile to ja już teorii słyszałem na ten temat, włamali się na konto, mieli wtykę, założyciel grał pod nich, mieli kogoś w supporcie, teraz że zapłaciliśmy komuś za rozwiązanie sojuszu

Tiaa przekupiliśmy założyciela bananami i świecidełkami

Albo nie, wiem

Wynajęliśmy do tego celu hakerów z Anonimous
A tak na poważnie, jeśli nie wiesz co się w tedy działo to nie gadaj głupot, a jeśli wiesz, to po
co wymyślasz niestworzone historie ? BoS odstawiło nas, bo załatwili dla całej czołówki naszego sojuszu bany za nazwę sojuszu, 48h dodatkowego czasu na budowy cudów to było naprawdę sporo, byliśmy pogodzeni z tym że przegramy, bo w nieuczciwy sposób ktoś nas wyeliminował z gry... i na ostatniej prostej nagle okazało się że wam założyciel sojusz rozwiązał... podobno ktoś się mu na konto włamał jak było potem słychać w komentarzach na FO i wina spadła na nas, bo to wykorzystaliśmy... ale niestety nie miałem tak zdolnych hakerów w ekipie, by mogli zrobić takie cuda, inaczej o wiele wcześniej byśmy to wykorzystali bez takiej zabawy w kotka i myszkę... No ale wiadomo, jak się traci cuda w taki sposób to zawsze potem pozostaje rozgoryczenie....
A tak, Ocenzurowani stanowili o sile tego świata, obok BoS byliśmy najsilniejszą ekipą, i tak, laliśmy tam kogo chcieliśmy, dużo wcześniej przed fuzją ze Żniwiarzami

No ale cóż, jak komuś żal ekhm ściska to i mu przyznanie racji przez gardło nie przejdzie