DeletedUser15806
Guest
Forum spadlo do zera, albo nizej
Ps. Ahmed , czwarty i piaty post do gory. Zrob z tym cos
Forum spadlo do zera, albo nizej
idac Twoim tokiem rozumowania to top1 serwera jest zupelnie kto inny...a mianowicie bumy/myrmidones/agoge,przeciez graja razem,a jedni to akademia drugich... w rankingu akurat to czy ktos ma akademie czy nie,sie nie liczy...zreszta staty nie graja,sa czesto mylne,nie zawsze,ale czesto![]()
Juz tych wpisow Twojego gracza nie ma.A co ja Grzesiu, biedny szaraczek mogę zrobićCo do dyskusji, to ostatnio siedzę, czytam, zagryzam chipsami, popijam colą, i zastanawiam się co, kto głupszego wymyśli
Ale nie przeczę, ubaw mam
Polecam Grzesiu też tak do tego podejść
Dominik, nie wiem czemu wytypowałeś akurat nasWystarczy połączyć =MTS= i =MTK= i pod względem średniej i pod względem wszystkich innych statów jesteście top1
![]()
Może odniesiesz się? Czekam
ty myślisz że ja się wstydzę swoich wpisów wstyd to wasza gra na nie których światach a co do rexia to tam kilku z was zrobił
Mysle, ze z tym urlopem u Brandysa to lekka sciema. najpierw sie bronil, potem wlaczyl urlop jak zrobilo sie goraco. jak sie straz stawia na ataki i sciaga wsparcie to raczej sie bunty widzi : ))) . A co do mojej roli w przygotowaniu to troche mnie przeceniasz. Tu Formiones jest dowodzacym , nie ja. ja jestem od nawalanki , co mnie cieszy. Tu po prostu jest mala grupka niezbyt moze doswiadczonych graczy ale z entuzjazmem, a to czasami lepsze od starych wilkow, ktorym raz sie chce a raz nie chce. I z reguly kazdemu osobno , a nie razem , bo wtedy nie widac , jaki to jest swietnyCóż nie tacy faworyci i nie tak strasznie cisnąbyła wczoraj dobrze zorganizowana akcja Siewców na nas, muszę im pogratulować, bo zawodowo wyczaili moment kiedy jeden z naszych graczy zawalił z urlopem, wyjeżdżał wczoraj do Holandii i w ogóle nie zauważył buntów jak mu wsadzili
i kiedy my się skupialiśmy na tym co wiemy, to oni ślicznie rozebrali nam Brandysa z 8miast
Muszę przyznać że Grzesiu solidnie przygotował Siewców i będziemy mieć z nimi sporo super zabawy na północy, co mnie osobiście bardzo cieszy
2 miejsce jest złudne, bo uważam wciąż że my bardziej pasujemy do tego 4-5 miejsca na tym świecieOwszem Pandy w dużej mierze uciekły na urlopy, kilka przeszło do siewców, ale to wciąż groźna ekipa
Smoki z Za Chwilę walczą, MTS na północy chyba teraz też walczy
Ogólnie nie ma Haszka, nie ma się z kim kłócić, to forum umarło
![]()
Mam jedną zasadę - nie gadam ze szrotami które tutaj nie grają.Haszek.. Mr. Nobody grepolis. Nikt chyba nie traktuje go poważnie..
Na koniec mała niespodzianka dla wszystkich - Pandy podpisały pakty z 8 sojuszami z pierwszej 10. Ha! Zamurowało?