DeletedUser13253
Guest
Odp: Re: Odp: Sytuacja na świecie Delos
A możesz na polski to przełożyć. Dla mnie to czarna magia ten screen.
Jak dla mnie na szybszych serwerach w centrum nie ma co narzekac na brak atrakcji. To niestety na tych wolniejszych rzeczywiście wieje nudą. Co jakaś lepsza ekipa się zbierze, jakiś lepszy gracz zaloguje to wszystko dla handlu![]()
hehe zysku nie mają , pewnie nie wróci wcale ten handel - będzie jakieś głupie wytłumaczenie i tyle![]()
Ci powiem że też mi się tak wydaje .Złoto krążyło wkoło i coraz mniej osób ładowało gierke.
Ehhh złoto się kończy powoli gdy nie ma handlu![]()
Coś musiało być nie tak z zyskami , nie bez potrzeby jest ta przerwaalbo jakiś nowy pomysł by zarobić jeszcze więcej ? kto wie , można tylko się domyślać
![]()
- - - Automatycznie połączono posty - - -
w odpowiednim momencie skończyłem grać - uff![]()
od razu bym wrócił do gryjeszcze skracanie niech wyłączą![]()
i same premki by były
![]()
Złota było tyle samo warrior to proste złotnicy kupowali go więcej dzięki czemu prosty gracz np jak ja co lata jedynie z kapitanem i dowódcą bez reszty premki miał złota na całą czyli inno zarobiło z innej osoby więcej niż by zarobili ze mnie bo 2 premki to 200 złota a 5 to 500 czyli zysk mają większy ale z innej osoby i tak to działa też z innymiczyli inno zarabia więcej
Poprzez handel złotem uciekają im te pieniądze i głownie kase biją na tych dużych
ale ci duzi dzięki handlu ładują więcej kasy niż wcześniej i mają zysk, gdyby tego nie wyliczyli eksperci to by tego nie wprowadzili
Nie zawsze ja np uzbierałem z handlu złotem już 25 k i gdyby tego nie wstrzymali spokojnie było by z 40 k i po co ładować gierke .