wbijcie niemoralowego kolona to chetniezabrakło stałek u ciebie bo u Exa stoi wszystko?
P.S. Fixiu nie kiś ogni![]()
wbijcie niemoralowego kolona to chetnie![]()
wczoraj mialem caly dzien poza domem,nikt nie fejkowal,nie dzwonil wiec nie polecialem,ale od dzisiaj wolne wiec nie omine juz takiej okazjiWczoraj był a twoich ogni nie było widać![]()
ale ty raczej nie fejkowalas mnie tylko po prostu sprawdzalas porty,ale na szczesciu bylo tyle czasu zeby widly postawicejj z tym nie pikaniem nie kłamczuszkuj xd dla ułatwienia było w ogniówki xd
Tam Twoja wiocha od dawna stoi pusta . Dawno kolona nie byłodacie nam później 20k do zjechania też na zmysłach ale wiochy będziecie miec puste?![]()
Poleciałam tam gdzie były najlepsze pwWercia jak chcesz punkty to leć na inną okupacje. Macie tyle kolonów, że do wyboru masz . PW będzie gwarantowane![]()
To niezła akcja na żywca .Poleciałam tam gdzie były najlepsze pwA ty czemu nie pomożesz koledze ? też ma kolona, wstawionego ładną akcją na żywca
![]()
Teraz mi się przed chwilą przypomniało, że przez te wasze stałki i "bunkry " i "kopalnie PW" to straciłaś swojego podopiecznego co przeniósł się na zapupie sobie popykać dalejto tak odnośnie twojego dosmradzania się do kosiarza kto ma większe stałki na czerwonych![]()