DeletedUser21110
Guest
Odp: Re: Odp: Re: Odp: Re: Odp: Sytuacja na świecie Edessa
tak, to prawda (jedna z tych 3)To jest niesamowite. Od rozłamu jesteśmy robieni w konia niemalże na każdej grepo-płaszczyźnie przez CSM
taki jak ten?ale to my jesteśmy Ci źli, bo przyszedł moment żeby przestać kłaść po sobie uszy .
Elody 04.03.16 o godzinie 07:18
UWAGA - nasz bratni sojusz Legion Ateński prowadzi właśnie Akcję na sojusze Ciemna Strona Mocy.
Przypominam, że sojusze Kąpiel w Pianie i Zimny prysznic nadal mają z tym sojuszem pakt i nie mogą atakować.
Jednak agresorzy, którzy chcą się już dziś wykazać w atakach na CSM,dostaną zaproszenie do Legionu - proszę o informacje od zainteresowanych i tylko od nich.
Oczywiście, że nie.Powinniśmy usłużnie ucałować "czyste" rączki CSMu, poddać się bez walki, przyznać, że wypowiedzenie wojny Bumom ("bo jakim prawem Oni mogą chcieć zadbać o swoich graczy! Pomysł o budowaniu cudów? Absurd!") jest słuszne, a najlepiej już sobie podreptać z tego świata z karnie ugiętym grzbietem i smutno pochyloną głową .
powiem bez przekąsu:P.S.
Mówiąc CSM, używam oczywiście skrótu myślowego - jest tam wielu "zwykłych", szarych graczy, którzy są w porządku i są świetnymi grajkami.
....
P.S.
Mówiąc CSM, używam oczywiście skrótu myślowego - jest tam wielu "zwykłych", szarych graczy, którzy są w porządku i są świetnymi grajkami.
kto tutaj plakal i masa strzelil probujac sie wybielic na tyle postow ze nie chcialo sie czytac to palcami nie bede wskazywal
choc w pelni rozumiem cel pisania takiej wiadomosci do calego sojusz tyle ze chyba juz nikt w te brednie wasze nie wierzy
a teraz sio murki stawiac
ruda ty tutaj dawno tutaj glosu w mojej osobie nie zabieralas chyba sie stesknilas albo poczulas sie nie dopieszczona
idz jakis swierzych intryg wyniuchaj czego to ja nie robilem itd
z checia poczytam 'niusow' z 'pierwszej' reki :v
Elody 04.03.16 o godzinie 07:18
UWAGA - nasz bratni sojusz Legion Ateński prowadzi właśnie Akcję na sojusze Ciemna Strona Mocy.
Przypominam, że sojusze Kąpiel w Pianie i Zimny prysznic nadal mają z tym sojuszem pakt i nie mogą atakować.
Jednak agresorzy, którzy chcą się już dziś wykazać w atakach na CSM,dostaną zaproszenie do Legionu - proszę o informacje od zainteresowanych i tylko od nich.
to się nazywa: "inna interpretacja paktu", buhaha...dziwne, ale coś bardzo mi to przypomina niektórych graczy z Drinów. też ze wsadzaniem noża w plecy byli za pan brat
Andrzej to co dzieje na tym świecie , to jest początek tego co będzie się działo na innych światach. Ludzie nie znają żadnych wartości moralnych (nie wszyscy) , ciosy poniżej pasa, zagrywki typu "Akcja po ciemku" , a na Naksos przypomnij sobie jak został świat wygrany , to są Ci sami ludzie . Tu jest tak jak ktoś napisał , wojna i nie ma żadnych zasad , wszystkie chwyty dozwolone Mnie namówił Adrian na ten sojusz ,pisał jacy fajni to ludzie tu grają ,poznasz ich Poznałam ....
Ptaku ,Gepard, Kolano, Kartura ,Anpu , dla mnie to mistrzostwo świata, pokazują klasę na wysokim poziomie
- - - Automatycznie połączono posty - - -
Jutro akcja na CSM, proponuje się przygotować tym, co pracują