DeletedUser16442
Guest
Po co pisać cokolwiek, skoro można przejmować czerwone miasta
haha rzeczywiście, grało się tu kiedyś menele zrobili fuzje z połową świata i mimo przewagi nie mogą dopieczętować "zwycięstwa" xDkiedy cuda bo już 1,5 roku
świat Gonnos ruszył 30 kwietnia 2018kiedy cuda bo już 1,5 roku
ostatnie poziomy poszły w ruchJuż zasypane? Ktoś próbuje blokować Zjednoczonych?
nie trwało długo nim zaczęliście współpracę z wudo a potem zostaliście całkiem wchłonięci - po prostu dłużej się czailiście z przejściem do wrogano nie. nie wszystko.
SH posypał się przez nieodpowiedzialność liderki,
ja z SH odszedłem gdy jeszcze było i pociągnąłem za sobą kilku graczy do odrębnego sojuszu nie do WUDO. Propozycję ze strony zjednoczonych odrzucałem bo byliśmy na czerwono, a Zjednoczeni chcieli tylko inkorporacji, bez fazy przejściowej. Czyli pisząc prosto kapitulacji i przyłączenia się do strony wygrywającej. To jest dokładnie to co zrobiłeś z grupą, która przeszła do Zjednoczonych.
WUDO nie stawiało ultimatum, przez jakiś czas funkcjonowaliśmy jako odrębne sojusze WUDO osobno Husaria osobno.
Wybrałeś pewną koronę i OK, wolno Ci. tylko przyzwoitość nakazywałaby raczej nie pisać triumfalnych tekstów neofity.