Hm...chyba z bananowego raju za kolejne oszustwa![]()
Bo sie TBC boi ze nie wygra i nie zdazy z cudami daltego polowa z nich wychodzi z sojuszu zeby jeszcze bardziej opuznicCzy ktoś mi może wytłumaczyć, jaki sens ma opóźnianie wejścia w erę cudów?
Bo jeszcze nie wszystkie swiątynie wybudowane na maksa, albo off na deffa nie przerobiony?
Czy może co niektórzy czekają, aż się innym znudzi i się wyszarzą? Wtedy koronka murowana)
Wspaniała "strategia" - tylko po co to komu ?
Ciastka też skaczą i dziwne ruchy wykonują.Chyba tylko Leegion jest gotowy i spokojnie czekał na ECBo sie TBC boi ze nie wygra i nie zdazy z cudami daltego polowa z nich wychodzi z sojuszu zeby jeszcze bardziej opuznicwiec proste boją się i tyle
za duzo mieli chaosu przez chwile
Gratuluje, nie mniej jak widzę, że żaden sojusz nie zagęścił sobie terenu. Tym samym.. no z tym kto tutaj wygra może być różnie. O paliczek przy wyspach cudakowych nie jest trudno.Ciastka też skaczą i dziwne ruchy wykonują.Chyba tylko Leegion jest gotowy i spokojnie czekał na EC![]()
lubimy skakać po prostuCiastka też skaczą i dziwne ruchy wykonują.Chyba tylko Leegion jest gotowy i spokojnie czekał na EC![]()
I tu się z Tobą zgodzęlubimy skakać po prostu![]()
Może być ciężko jak tak będą się słabo uczyćCzyli jak? Jest jakaś szansa, żeby zacząć cudaki w tym roku? Czy może tbc i ciastka najpierw kurs budowniczych chcą skończyć![]()
Dlatego tym ciekawsza będzie EC jak każdy sojusz będzie musiał zarówno budować jak i pilnowaćGratuluje, nie mniej jak widzę, że żaden sojusz nie zagęścił sobie terenu. Tym samym.. no z tym kto tutaj wygra może być różnie. O paliczek przy wyspach cudakowych nie jest trudno.
Gratuluje, nie mniej jak widzę, że żaden sojusz nie zagęścił sobie terenu. Tym samym.. no z tym kto tutaj wygra może być różnie. O paliczek przy wyspach cudakowych nie jest trudno.[/QUOTE
dlatego bedzie zdziwienie w TBc JAK Z 30 PALIKOW PRZY ICH CUDACH NAGLE BEDZIE JUZ NIEDLUGO :"d
Jak kiedyś pisałam, żeby zagęszczać to usłyszałam, że 4 wyspy dalej to już daleko.. więc jak dobrze wiesz darowałam sobie i dyskusje i dalszą grędlatego bedzie zdziwienie w TBc JAK Z 30 PALIKOW PRZY ICH CUDACH NAGLE BEDZIE JUZ NIEDLUGO :"d
No niestety nam przez fakt ciągłej walki ze wszystkim dookoła również nie udało się zagęścić terenu i chyba pod tym względem wyglądamy najgorzej.Co do konkurencji czyżbyś pisała o konkurencji dla LeegionuJak kiedyś pisałam, żeby zagęszczać to usłyszałam, że 4 wyspy dalej to już daleko.. więc jak dobrze wiesz darowałam sobie i dyskusje i dalszą grę
Nie mniej życzę żeby była jakaś konkurencja na tym świecie![]()
po tym co widzę to chyba pójdzie walkower przed samymi cudami. Stąd pisałam o konkurencji dla Legionu. Konkurencji brak..No niestety nam przez fakt ciągłej walki ze wszystkim dookoła również nie udało się zagęścić terenu i chyba pod tym względem wyglądamy najgorzej.Co do konkurencji czyżbyś pisała o konkurencji dla Leegionu![]()