Ku chwale Hashimoto i jego wdzięcznej królowej Sisi,
bądźcie pozdrowieni ludzie spod ciemnej gwiazdy forumowej nienawiści i hejtu - witam Was ja, świeżo nawrócony na jasną stronę mocy, lekko stronniczy Hopek!
Z uwagi na apele wielu użytkowników tego forum, pragnąłbym totalnie subiektywnie, nie zachowując przy tym nawet złudzeń obiektywizmu - podsumować ostatnie wydarzenia! Podsumowanie to z racji środowiska, w którym wygłoszone zostanie, jest niezwykle uniwersalne a przeto pasujące do każdego scenariusza! Zachęcam więc i Was, moi drodzy, przyszli, wyznawcy, do skorzystania z tego jakże światłego, ogólnodostępnego, jedynego pasującego każdej opcji podsumowania, aby w chwale Haszka zawsze dziewicy już nigdy nie przerywać monologów subiektywnie tworzonych legend, które w swej zawziętości są niezwykle interesujące!
Przeto więc i głoszę ja wśród Was słowo natchnione!
Uprzejmie zawiadamia się, iż dnia, nie do końca jestem pewny którego, na świecie miała akcja sojuszu Światłych legend, oraz ich wiecznie uniżonych pomagierów, na sojusz równie struty i znienawidzony wśród tego chrześcijańskiego społeczeństwa! Wedle najnowszych ustaleń, doszło do wyrządzenia sobie krzywdy, wzajemnej, w wyniku której śmierć poniosło wiele tysięcy dzielnych marynarzy oraz ludzi walczących w myśl Światłych, będących gotowymi do każdych poświęceń!
Na skutek owych wydarzeń kilka miast, solidarnie, wywiesiło szare flagi na rzecz wstydu i ubolewania z powodu doznanych strat mających szeroki wpływ na gospodarkę i struktury społeczne! Wielki Brat donosi również, o kilku wygnańcach wyrokiem skazanych na owe wygnanie, wyrokiem jakże sprawiedliwego sądu skorupkowego. Wspomniany wygnaniec, jak donoszą niezależne media, odchodził w bólu, z urażoną dumą oraz pokrzepiającymi wykrzyknieniami tłumu, z których dało wyróżnić się wszystkim dobrze znane: "Mamy już dość takich jak ty, na Haszka jedynego, niesprawiedliwego!".
Owe podsumowanie idealnie wpisuje się w realia tutejszej dyskusji, przeto zawiadamiam, iż udzielam wszelkich praw do korzystania z zamieszczonego wyżej tekstu w celu doinformowania niedoinformowanych, a także ku temu, aby już nigdy zapytania o sytuację na świecie nie przerwały tej zawistnej sielanki!
Ku chwale Światłym!