DeletedUser27588
Guest
Ktoś coś mówił o sojuszu bobów

Dlatego warto jak najbardziej dostosować się do swojej wyspy, by móc atakować jak najwięcej osób.![]()
Ograniczenia w atakach
Na światach obfitości nie będzie możliwości atakowania, jeżeli pomiędzy atakującym i atakowanym będzie więcej niż 20% różnica posiadanych punktów. Poprawi to możliwości rozwoju mniejszych graczy, ponieważ będą mogli być atakowani tylko przez graczy o podobnej sile.
Przykładowo: Jeżeli gracz ma 1000 punktów, nie może atakować gracza, który ma mniej niż 800 punktów. Nie może również atakować gracza, który ma więcej niż 1200 punktów.
Ta tyle że silniejszy nie mógłby ci oddać, więc trochę słabo by było dla niegoTrochę lipa , z tym że nie można atakować słabszych to ok , ale jeśli chcę zaatakować silniejszego to biorę konsekwencje na siebie
Z tych wypowiedzi które tu przeczytałem wynika tylko żal złotników, że nie mogą uzyskać zdecydowanej przewagi z uwagi na ograniczenia. Ja uważam, że to jest pierwszy świat dający szansę tym słabszym graczom z mniej zasobnym portfelem. To nie jest świat z dominacją jednego sojuszu. Jesteś wytrwały i masz chęć do gry to będzie świat dla Ciebie