DeletedUser
Guest
Odp: Sytuacja na świecie - My
jakis nowy soj powstal z oceanow gniewu? SF? coz to za soj nie znany w exusowych kronikach...
jakis nowy soj powstal z oceanow gniewu? SF? coz to za soj nie znany w exusowych kronikach...
.. pewnie oczka pełne piasku i umknęło koza Cię wystawiła i tu się pojawiłeś krew psuć ? uważaj bo znów Cię zalejejakis nowy soj powstal z oceanow gniewu? SF? coz to za soj nie znany w exusowych kronikach...
.. pewnie oczka pełne piasku i umknęło koza Cię wystawiła i tu się pojawiłeś krew psuć ? uważaj bo znów Cię zaleje
Exus już wiemy, że piastowałeś poważne funkcje... i byłeś zajęty. ale powiedz mi kiedy zdążyłeś nabić te 100 tys pkt walki ?
Witam.
Od dawna juz nie gram na My ale z ciekawości wlazłem na wasze forum i co widzę? To samo co rok temu. Jak w brazylijskiej telenoweli...
NO NAME "ŻONDZI" ))
eh dla mnie to byl najlepszy swiat szkoda go ale tak bywa praca zniszczy każdą kariere na grepo )
tylu było dobrych graczy dopoki nie poszli do pracy
- - - Automatycznie połączono posty - - -
a kto pamieta gedymina ? kierowca ciezarowki sobowtor chucka norisa) i nasz młody gitarzysta od atakow łucznikami oraz gamao w w srodziemnym morzu i pan morfeusz w windzie i akasha z winem oraz exus na dzialce z koza ) zaufanie bylo do tego stopnia ze ptywatnych fotek wiekszasc nie bała sie wstawiac
p.s tej fotki z exeusem i kozą nigy nie widzilaem ale wielu podejrzewa ze moga być
Fakt, to byl najlepszy swiat. Mimo, ze pelen nienawisci (teraz zupelnie niezrozumialej ) to jednak przyjaznie zawarte na MY trwaja po dzis dzien i jeszcze trwac beda dlugo.
Gedymina pamietam doskonale. Mialam te przyjemnosc poznac go osobiscie
Ps. Mimo, ze gre skonczylam w poprzednie lato to jednak strasznie mi teskno za ludzmi z MY, za zarwanymi nocami ( gra bez powiadomien to bylo dopiero wyzwanie ) i czuje sie troche tak jak sie konczylo szkole srednia, zdalo mature i wyruszylo w dorosly swiat. )
Fakt, to byl najlepszy swiat. Mimo, ze pelen nienawisci (teraz zupelnie niezrozumialej ) to jednak przyjaznie zawarte na MY trwaja po dzis dzien i jeszcze trwac beda dlugo.
Gedymina pamietam doskonale. Mialam te przyjemnosc poznac go osobiscie
Ps. Mimo, ze gre skonczylam w poprzednie lato to jednak strasznie mi teskno za ludzmi z MY, za zarwanymi nocami ( gra bez powiadomien to bylo dopiero wyzwanie ) i czuje sie troche tak jak sie konczylo szkole srednia, zdalo mature i wyruszylo w dorosly swiat. )
proponuję itakę świat wolny na maksa ale ma to sporo zalet
hmmm a my się znamy? jakoś nick eddie nie pamiętampaka27 poproszę jeszcze raz twój mail lub wystartuj na itace
tęsknię za godzinami spędzonymi na czacie i wspólnymi akcjami nigdzie tak jak na My nie znalazłem tylu bratnich dusz co na tym świecie
hmmm a my się znamy? jakoś nick eddie nie pamiętam