grzecznie pytam
Gdzie ty tam topkę biłaś na tych tebach ?
Te nexty to ci chodzi o **whoisnext** ?
ale ja sie nie czepiam zapytałem bo pewien nie byłem grałem na samym końcu na tebach i ciekaw byłem ...:/.
Sami narwańcy
ale ja sie nie czepiam zapytałem bo pewien nie byłem grałem na samym końcu na tebach i ciekaw byłem ...:/.\
Spoko ja byłem gdzieś w top 300-200
Sami narwańcy
Trochę sporo piszesz o tych starych światach. Przecież na Hermonassie nie grał nikt ze względu na prędkość :/
Czy jak człowiek pyta nazwę sojuszu itp to jest atak i wredne zachowanie ok nie będę o nic już ciebie pytał bo mi powiesz że cie jeszcze wyzywamnie wiem, od jakiegoś czasu cokolwiek tu napiszę, a Ty postanowisz mi odpowiedzieć - jesteś mocno wredny... a myślałam, że mimo wszystko jesteśmy kolegami, choć praktyk, które wiele osób z luzaków praktykuję dalej nie pochwalam....
Nie znam. Nie gram na systemie murkowym.
Czy jak człowiek pyta nazwę sojuszu itp to jest atak i wredne zachowanie ok nie będę o nic już ciebie pytał bo mi powiesz że cie jeszcze wyzywam
wiem jedno... na Nysie to ja byłam leszczem xDDDD ale spoko następnym razem bardziej się przyłoże do gry. Zrobię Ci Astra takie synchro jak Ci pokazałam wczoraj, tylko hm... nie sama tak dostaniesz 80 ataków, w nich 3 kolony, akcja 30 sek... i broń się, co Ty na to?
Śmiało możesz spróbować >.< Ale następnym razem bez usprawiedliwień.
Proponuję papier kamień nożyce nie wymaga to myślenia i nie zabiera zbyt dużo czasu (TO NIE JEST ATAK NA CIEBIE)
Tak więc szybciej się miastami powymieniacie
jakie usprawiedliwienia masz konkretnie na myśli? to że gram na iluś serwerach na raz, co jest moim błędem, ale i faktem?
nie no następnym razem będę tylko na 1 serwerze to już takich nie będzie...
chyba, że wiesz - pogramy jednak w szachy o wioski, tak jak ktoś mi to z mego sojuszu zasugerował xDDDDDDD
Mi szachy bardziej pasują. Muszę odzyskać Astroport ;3