DeletedUser30644
Guest
Zostało nam 13 godzin. Musisz niedługo manty wypuścić bo zamiast latać to zostaną w Astroporcie na zawsze.
Nie na Nysie to gdzieś indziej o miasta pogramy
Zostało nam 13 godzin. Musisz niedługo manty wypuścić bo zamiast latać to zostaną w Astroporcie na zawsze.
Uzależniona jesteś. Pewnie jeszcze pogramy xD
Znajdę w historii pokonanych przeciwników na stronce z szachów
znajdziee, już ja o to zadbamwiesz, że uzależnienia się leczy? do końca roku powinnam mieć koronkę z Pandosii - wtedy będzie kij z uzależnieniem, bo mojego nicku ani jednego, ani drugiego nie znajdziesz nigdzie ^^
nadal nie wiem komu mam się podlizywać, kto grał w tych luzakach halo
Viltordzie, póki lales jakiś tam cieniaskow złoto dawało przewagę to chciał się grać taki z ciebie wojownik od siedmiu boleści że w rejony luzakow (m44) nie chciało Ci się zawitac żeby wspomóc takiego takiego astre, a Przy nalesniku żeś bunkry porobil.
Spoko rozumiem że trzeba astre po ratach pojechać, ale nie zrobiłeś sam nic szczególnego.
Kupowanie woja się nie liczy
Więcej ci nabiliśmy pw xD
Mimo wszystko dołączyłem, do jeszcze wtedy przegranej ekipy.
teraz widzęNa grepolife masz listę xd
z Arivo miałem spinę na PandosiiTy się już nikomu nie podlizuj, bo następnym razem grasz ze mną... Już ja o to zadbam!!! Zgarnę te swoje słupy z Teb, żeby słuchać jak się z Arivo na TSie kłócisz i Rafim... Przypomnę chłopakom Bartka... może znowu któregoś dnia pogramy w monopoly przez steama... Ty ściągniesz słupa Cecota, żeby miał, kto nas irytować, będzie skład idealny xDDDD aaaa zapomniałabym... i namówię HiroBT na świat żeby mieć kogo tłuc i komu zbijać murki xDDDDD
a w szachy na razie wygrywa Astra... do czasu ;p
Viltordzie, póki lales jakiś tam cieniaskow złoto dawało przewagę to chciał się grać taki z ciebie wojownik od siedmiu boleści że w rejony luzakow (m44) nie chciało Ci się zawitac żeby wspomóc takiego takiego astre, a Przy nalesniku żeś bunkry porobil.
Spoko rozumiem że trzeba astre po ratach pojechać, ale nie zrobiłeś sam nic szczególnego.
Kupowanie woja się nie liczy
Xd słupy, zrobiłbym parę sprostowan do wypowiedzi niektórych osób ale jestem w spa i masuje mnie jakaś cycata latynoska. I jak zapowiedziałem przybyłem zrobiłem ragnarok oczywiście przez ręce mojego padawana Tomaszka, dostał naklejkę odemnie w nagrode nawet.
Xd słupy, zrobiłbym parę sprostowan do wypowiedzi niektórych osób ale jestem w spa i masuje mnie jakaś cycata latynoska. I jak zapowiedziałem przybyłem zrobiłem ragnarok oczywiście przez ręce mojego padawana Tomaszka, dostał naklejkę odemnie w nagrode nawet.