czemu się wypowiadasz w ogóle?
Chodź Tu 28. Kwi 2019 #404 Twoim tokiem myślenia.Nie obchodzi mnie to że nikogo nie obchodzi co mówię
Chodź Tu 28. Kwi 2019 #406 W sumie kolejny hipokryta na poziomie Astry. Niby nikogo nie obchodzi co mówię a jednak zwracasz na to uwagę. Ups
W sumie kolejny hipokryta na poziomie Astry. Niby nikogo nie obchodzi co mówię a jednak zwracasz na to uwagę. Ups
ZeusaBonk 28. Kwi 2019 #412 Radioaktywni chyba za dużo graczy zarekrutowali, przekroczyli masę krytyczną i zaczęła się reakcja łańcuchowa
Radioaktywni chyba za dużo graczy zarekrutowali, przekroczyli masę krytyczną i zaczęła się reakcja łańcuchowa
Haidex 28. Kwi 2019 #413 ja tam nie wnikam w te wojny ale juz tak bywa ze ze swiata na swiat ludzie sie ganiaja
Haidex 28. Kwi 2019 #414 wyrownane to bedzie jak zrobia retro swiat tylko z premka bez kupowania sury itp wtedy mysle ze wiecej osob sobie popyka a nie pay to win . czy event na starcie gry . ale do tego czasu pewnie grepo zniknie ;D
wyrownane to bedzie jak zrobia retro swiat tylko z premka bez kupowania sury itp wtedy mysle ze wiecej osob sobie popyka a nie pay to win . czy event na starcie gry . ale do tego czasu pewnie grepo zniknie ;D
mistrzdiablo 28. Kwi 2019 #415 Ja się za nikim nie ganiam, chciałem na luzie sobie pograć a tu jak zwykle na pół świata trzeba grać ;p
Ja się za nikim nie ganiam, chciałem na luzie sobie pograć a tu jak zwykle na pół świata trzeba grać ;p
mroq17 28. Kwi 2019 #416 mistrzdiablo napisał: Ja się za nikim nie ganiam, chciałem na luzie sobie pograć a tu jak zwykle na pół świata trzeba grać ;p Kliknij aby rozwinąć... o jesteś, bo się stęskniłem za tobą
mistrzdiablo napisał: Ja się za nikim nie ganiam, chciałem na luzie sobie pograć a tu jak zwykle na pół świata trzeba grać ;p Kliknij aby rozwinąć... o jesteś, bo się stęskniłem za tobą
Chodź Tu 28. Kwi 2019 #418 Krwawi Żniwiarze walczą z każdym i nie narzekają. Ja i Blasterek rozwalimy was wszystkich