Odp: Sytuacja na świecie Sparta
Cicho...ja tylko tak po chichutku zamierzałem go przeskoczyć. Byłaby fajna blaszka do kolekcji
A tak serio, to sobie latam po miastach ogniami i offami...punkty wpadają, nowe miasta się podbija, co by więcej offa zrobić i jedzie się dalej. Ostatnio dochodzi do tego, że jednego dnia znajduje sobie cel i ślę ognie, a następnego poprawiam lądem. Wszystko przez te bonusy się szybko buduje, punkty wpadają x1,5, to trzeba korzystać...surka też szybko rośnie, to rano festyn i wieczorem festyn
Jeszcze z eventu przygarnąłbym jakiegoś slota, ale jest tutaj jakiś "no name", który wydaje sporo kasy w ten event i sloty dla siebie zgarnia.
A walę w nich, bo jakoś tak nie miałem z nimi wcześniej za wiele wspólnego i liczyłem na jakąś zabawę. A, że miałem miasta na M54, to poszedłem w kierunku M64 i teraz dalej...na M56 do UW za daleko było. Teraz trochę żałuję, bo tam lepsza zabawa chyba jest
A co do grepostats, to pewnie usunęli, co by miejsca na serwerach sobie zrobić. Wiele ciekawego tam nie było w sumie...i to nie pierwsze takie czyszczenie tej listy było