DeletedUser23474
Guest
Odp: Sytuacja na świecie Sparta
Mam pytanko jak Wy to sprawdzacie?
ilość graczy aktywnych na danym świecie oczywiście
Mam pytanko jak Wy to sprawdzacie?
ilość graczy aktywnych na danym świecie oczywiście
bartas to my jestesmy chyba nienormalni hi hiCi normalni gracze jednak kończą zabawę
pewnie ze dziekujemy WszyscyOdliczanie się zaczęłoa więc czas na podziękowania.
Dziękuje sojusznikom jak i rywalom zaciętej walki, wymagającej dyplomacji i wiele godzin poświęcenia.
Sylwia Twoje zaslugi sa OGROMNE wiec bez takich chermetycznych tekstowOdliczanie się zaczęłoa więc czas na podziękowania.
Dziękuje sojuszowi Sigma Bross za to, że kilka lat wcześniej powstał w takiej koncepcji w tej grze w której wiele osób nie dawało żadnych szans, to było z pewnością ciekawe doświadczenie poznać tak hermetyczne a jednocześnie tak waleczne towarzystwo. Dostać się do Was było jak mission impossible ale jednak jakimś cudem się udało i dziękuję za zaufanie.
to nie te osoby bo bez WAS nie bylo by NASDziękuje harnasiowi, kacperowi i całej starej ekipie Sigmy Bross za Gythium i Spartę, za wsparcie i jeszcze raz pełen szacun.
Śliczne podziękowania dla DonBekera i Dejwka za wspaniałą robotę przy moderacji forum - dzięki temu zawsze panował ład i porządek.
TAK DZIEKUJEMY WSZYSCY za organizacje off i deffOdliczanie się zaczęło![]()
Dziękuje za zaangażowanie w walkę/akcje (częste wstawanie w nocy) i za to, że cały sojusz był tak zaangażowany w budowanie cudów
to prawda aktywnosc to podstawa a to jest jeszcze tu na 70%Możecie nie wierzyć ale rzadko zdarza się budować w tyle osób w tak krótkim czasie. Nie ma co tego ukrywać - przede wszystkim wygrywa aktywność, a u nas była nadaktywność :-D.
Dziękuje za bezproblemowe doprowadzenie świata do końca i za pełną odpowiedzialność wszystkich - to tylko świadczy o sile i dojrzałości.
.
tak wiemy WESOLYCHps:Gdyby ktoś szukał alternatywy - wie gdzie mnie szukać. Wesołych Świąt.
No to kończymy ten świat...odliczanie dzisiaj wybiło 0 dni, więc chyba coś jest na rzeczy w tej kwesti![]()
- - - Automatycznie połączono posty - - -
I zniknął...
Tak zniknal a ja juz nie wiem co ze soba zrobic![]()