Tak się właśnie zostaje agresorem dnia. Wystarczy poprosić sojuszników o wstawienie kilkuset łódek do kolegi a drugi kolega robi plum. ŻenuaVari PozdrawiaView attachment 8057
Tak się właśnie zostaje agresorem dnia. Wystarczy poprosić sojuszników o wstawienie kilkuset łódek do kolegi a drugi kolega robi plum. ŻenuaVari PozdrawiaView attachment 8057
Tys jest serio tuman, gościu masz cos z glowa to jest pewne.![]()
To dobrze, że przynajmniej leci.Jakoś leci, jak tam w tilu?
Co Ty wygadujesz? Kilka lat wstecz za taki ruch otrzymałbyś pretendenta kretyna, dzisiaj to dla niektórych nic dziwnegoTak się właśnie zostaje agresorem dnia. Wystarczy poprosić sojuszników o wstawienie kilkuset łódek do kolegi a drugi kolega robi plum. Żenua![]()
Chociaż okupacja była fajna muszę przyznaćWiem, bardzo dziękuję tilowi ze mi pomogli
![]()
Nawet 3k nie wystarczyły Skarbieto fakt Misiu lepiej niech dadzą po 3k![]()
Dobrze wiedzieć ze jest taka osoba.Ell też cb lubię
Dowody wyslalem twojej radzie, po zatem co się tak denerwujesz jak nic podobno nie zrobiles?haha tylko tyle ci pozostaje, nic innego nie potrafisz
nic mi nie udowodnisz bo nie masz żadnych dowodów, wiec pozostaje ci tylko obrażanie innych
typowa gimbaza ... przepraszam teraz to już podstawówka![]()
On sie uczy wlasnie . To wasza rada to darmozjady, bo kiedy normalni ludzie sa na apce w szkole , na studiach, w pracy to Ci siedza przed komputerem. Dobrze ,ze w swieta jest czas pokoju bo byscie ludzi nawalali , kiedy Ci spedzaja czas z rodzina i potem na pasterke ida. ( I zaraz jak klocek wasz wejdzie to zaraz 200 wsparc . I tak szybko sa wysylane ze na pewno nie z apki. )Jak mogłes wysłac radzie jak połowa sojuszu ma cie zablokownegoja sie nie denerwuje, nie mam powodu bo nic nie zrobiłem. To ty widze ostatnio w stresie żyjesz. Bierz sie do nauki a nie grania bo z moich podatków jest opłacane twoje kształcenie darmozjadzie
On sie uczy wlasnie . To wasza rada to darmozjady, bo kiedy normalni ludzie sa na apce w szkole , na studiach, w pracy to Ci siedza przed komputerem. Dobrze ,ze w swieta jest czas pokoju bo byscie ludzi nawalali , kiedy Ci spedzaja czas z rodzina i potem na pasterke ida. ( I zaraz jak klocek wasz wejdzie to zaraz 200 wsparc . I tak szybko sa wysylane ze na pewno nie z apki. )
woda kiedy skończysz się użalać ??? zmień chłopie grę na simsy bo już nudny jesteś.....On sie uczy wlasnie . To wasza rada to darmozjady, bo kiedy normalni ludzie sa na apce w szkole , na studiach, w pracy to Ci siedza przed komputerem. Dobrze ,ze w swieta jest czas pokoju bo byscie ludzi nawalali , kiedy Ci spedzaja czas z rodzina i potem na pasterke ida. ( I zaraz jak klocek wasz wejdzie to zaraz 200 wsparc . I tak szybko sa wysylane ze na pewno nie z apki. )
Mistrzwoda kiedy skończysz się użalać ??? zmień chłopie grę na simsy bo już nudny jesteś.....
chyba siedzisz w jednej ławce z elparówką... dobrze że gimnazjum już zamknęli bo może się zlitują i was puszczą dalej.
dać Ci chusteczki ? bo sporo łez już wylałeś jacy to wszyscy źli a z Ciebie rycerz w sumie masz coś z rycerza. zakuty łeb.
woda dla Ciebie Pan jak już ...HAHAHA o kurde.
Samo zaoranie. No tylko czerwoni to potrafią.
A doktorku nie kozacz tak, bo się koło cecota bunkrujesz.
Ja tam nie odczuwam bólu, zabrano mi miasto i git. Mają taktyke latania ile wlezie i to roznie, po kilka ogni, procki az po pelne paczki, ale to w sumie głownie tomaszek i on mi funduje sloty. (DZIEKI TOMASZ 10 Slotów mi nawaliles)Ehh to jest gra wojenno strategiczna, żałosne jest pisanie ze ktoś Cię atakuje i masz ból [***] o to. Niektórzy mają taką prace ze siedzą na kompie i z nudów grają w grepo, więc nie rozumiem liczysz na to ze próby wbicia kolona będziesz miał po obiadku jak się wygodnie położysz lub usiądziesz do komputera? Powiedz mi jeśli to nie są normalni ludzie to TY wstając na nocne ataki jesteś normalny?
Co do murku od Cecota to calkiem logiczne ze ma tam deffa, cala czerwona wyspa.woda dla Ciebie Pan jak już ...
a po 2 co robię ?? paczkę birem którą cofnąłem obok cecota nazywasz bunkrowaniem ?![]()
![]()
Ty naprawdę masz coś z rycerza.....
a tutaj rapek co stoi u cecota obok mnie![]()
![]()
![]()
wiec następnym razem jak coś napiszesz i nie chcesz zrobić z siebie większego błazna niż jesteś sprawdź....
rapek cecota dla wszystkich
[report]220fd951d62a7db35dd28680990e3870[/report]