a prosze bardzoJa tam nie odczuwam bólu, zabrano mi miasto i git. Mają taktyke latania ile wlezie i to roznie, po kilka ogni, procki az po pelne paczki, ale to w sumie głownie tomaszek i on mi funduje sloty. (DZIEKI TOMASZ 10 Slotów mi nawaliles)![]()
Mi zalezy na slotach bo gdy jest sie samemu na wyspie, a na ciebie leca 4 osoby z akcja to ciezko jest sie obronic i to dla mnie w ciagu dnia, kiedy jeszcze mam 50-100 innych atakow na miasta. Co do nocnych ataków to do 1 probuje sam atakowac, ale potem juz nie.
Oj tomasz tomasz jakieś niepełne te paczki ogni latają. Ktoś powiedział ze szybciej się rob ognie od birem? Najwyżej pojedyncze miasta, a jak sie ma juz po 50-80 miast ogniowych czy biremowych.![]()
Cofnalem kilka paczek bo mi bylo szkoda frontowych bo nie miałbym jak to od razu odbudować, ale ty tam ladnie kilka paczek potopiles i straty okropne. hehehell to czemu cofales biremki ?ehh tyle ze duzo gadasz ,nie zawsze z sensem ...
Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku dla dla wszystkich![]()
Moze i bym tak zrobil, gdybym nie byl atakowany tez przez prosiakow. Ta gra jest dla myślacych, ty bys najchętnie wszystko rozwalil i mial puste miasta.ell zostaw przez 2 -3 dni w portach tylko wlasne biremki i tylko ja sam sie po nich przejade i zobaczymy kto szybciej odbuduje jezekli jestes pewien ze biremki szybciej sie buduje niz ognie![]()
Co ty piszesz?buhahaaaa ell rozum 15 sto latka))))) tak jak mowisz ta gra jest dla myslacych wiec niestety nie odniesiesz w niej zadnych sukcesow ewentualnie jako osobisty sukces mozesz zaliczyc kupno nowego boota
))) takie twoje zezowate szczescie ze nikt nawet niechce zabierac ci twoich wioch bo i po co ???serwer praktycznie umarl smiercia naturalna cokolwiek jest robione to tylko pod cudaki ktore juz niebawem ...2-3 tygodnie i reszta cierpliwszych graczy po cudach walnie szaraki ...bo i po co grac, patrzec jak jakies wynalazki udaja fajterow i rajcuja sie wiochami po 17k ?
zena i tyle w temacie ,powodzenia wypada zyczyc
![]()
Ale on tego nie pisał o Tobie tylko ogólnie o tych budowniczych. Tomaszek się boi , że z top15 wyleci. Nie martw się za dużo masz wiochCo ty piszesz?
Średnia moich miast wynosi 10966 (nie mam zadnych palikow do budowania, jedynie moze 3 poziomy magazynu)
Twoja średnia 11601
No sorry, zwracam honor tomaszkowi do tej wypowiedzi. Kurczę, zmeczony bylem i w sumie jestem, źle to przeczytalem...Ale on tego nie pisał o Tobie tylko ogólnie o tych budowniczych. Tomaszek się boi , że z top15 wyleci. Nie martw się za dużo masz wiochA tak po za tym to najwięksi budowniczy to w prosiakach i luzakach . Tutaj dla przypomnienia
1 adek176 13436
Pgol33 14225
Andzikk 13634
Wilkor Duch 16976
adampolska1 17168
Women 14201
siergiej12345 14172
shiro92 13966
kostek0309 12568
Why.So.Serious.? 12944
tomaszek70 11601
Likurga1 14276