przy 100 owszem, mając plecak butówprzy 40 miastach jak najbardziej do zrobienia
przy 100 owszem, mając plecak butówprzy 40 miastach jak najbardziej do zrobienia
On w życiu takiego synchra nie widział to będzie się rzucać i pluć na forum.przy 40 miastach jak najbardziej do zrobienia
el komediante zamilknijOn w życiu takiego synchra nie widział to będzie się rzucać i pluć na forum.
7 wsparć w sekundę i od razu, że nie da się tak i ten co tak zrobi to bociarz.. eh szkoda słów. zawistne polaczki tylko zgaszać do supportu umieją
Ja klękałem?el komediante zamilknijpamiętam jak chciałeś klęczeć pod biurkiem, tak prosiłeś się o dostanie sie do mnie do melonów na nikai nie ośmieszaj się proszę, cyrku tutaj wystarczy
Pewnie nigdy w życiu nie doświadczyłeś 800 ataków na jedno miast przed klockiemza dużo wiedziałem, żeby oszusta teraz nie zobaczyć
![]()
w którym roku? 2015?pilnowałem całych cudów sam także domyśl się
https://pl.forum.grepolis.com/index.php?threads/regulamin-forum.17743/Jaka jest zasada usuwania postów z forum ! Może ktoś z opiekunów forum napisze bo znikają normalne to jest jakieś chore . . .
Pierwszy raz popieram ell, sam tyle wsparć wstrzeliłem w sek kolona nic dziwnego dla doświadczonych.el komediante zamilknijpamiętam jak chciałeś klęczeć pod biurkiem, tak prosiłeś się o dostanie sie do mnie do melonów na nikai nie ośmieszaj się proszę, cyrku tutaj wystarczy
Pewnie nigdy w życiu nie doświadczyłeś 800 ataków na jedno miast przed klockiemza dużo wiedziałem, żeby oszusta teraz nie zobaczyć
![]()
SAPCIO, nie sapacioSapacio napiszesz coś sam ???
czy też tylko kopiowac potrafisz ?
Mozę pozwolicie nam poprowadzić z wami dyskusje co ?? czy już całkiem wam władza odbiła??