DeletedUser5
Guest
Kolejny świat rusza już jutro, nie może więc zabraknąć tematu, w którym możecie podyskutować o sytuacji na Troi! Póki co zapraszamy jednak do rozmów i spekulacji w Troja party - ten wątek zostanie otwarty po starcie świata.
A jak można to nazwać ? w pare godzin pełny sojusz , znasz tych ludzi ? koleś od rekrutacji u Was jest nieogarniętyCo wy tylko te masowki?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Aby masowki masowki... co za jacys dziwni ludzie ....
A jak podczas ochrony ocenisz odróżnisz doświadczonego gracza od tego bez doświadczenia ? 0 walk itd ..nobo najpierw sie tak robi po ochronie sie wywala bez doswiadczenia i akywnosci mnóstwo ludzi tak robi
Też bez urazy .. Ale zanim napiszesz wiadomość tego typu popracuj troszeczkę nad językiem polskim.to będziesz grał?... ja już nie będe się tu kłócil z głupimi bo najpierw sprowadzają do swojego poziomu a później pokonują doświadczeniem(bez urazy)
A o kim mowa? (tak wiem nie ogarniam ;D)Tak sobie myślę, że ten co najwięcej zamieszania robi pogra na tym świecie może z miesiąc i skończy tak jak na Sparcie...
to będziesz grał?... ja już nie będe się tu kłócil z głupimi bo najpierw sprowadzają do swojego poziomu a później pokonują doświadczeniem(bez urazy)
nobo najpierw sie tak robi po ochronie sie wywala bez doswiadczenia i akywnosci mnóstwo ludzi tak robi