DeletedUser26320
Guest
Jak mama zobaczy te zakładki to szlaban dostaniesz i się skończy grepo, więc uważaj
martwy był dla ciebie ten swiat , ja nie zaczynałem w terarium , ja z kazdej strony miałem attaki i , i nie zamierzam ci sie tłumaczyc , smieszny ludku ,zyjesz tym co było 2lata temu , dla Ciebie czas stanął, Turgan mentorem ? //ciach// sprawdz statystki jak mi wpadało pw , i co ty mozesz wiedziec hahaha , siredzisz i bredzisz , tyle twojego ... nie ma sensu z tobą gadac ,nie odpisuj mi swoimi teoriami Turgan to Turgan tamto , bo uj mnie to obchodzi
Ty nabijałes pkt od 2 lat a oni to zrobili raz na koniec - widzisz różnice?
no widze bo on przez dwa lata eko nabijał na festynach , a na koniec jak by sie rozbił to moze 2mln by nabił ,a nie 7czy9 , i kolejne sloty ... sztuczny gracz, i mówiąc ze jest słaby nie mam na mysli jego umiejętnosci
[*] Mur miejski
[|][|][/*][*] Pokonane... [|][|] Stracone... [/*][*] ...w roli atakującego (2543647)
[|][|] ...w roli atakującego (1676408)
[/*][*] ...w roli obrońcy (1487430)
[|][|] ...w roli obrońcy (1311797)
[/*]Grepolis Report Converter Revolution Tools - ver. 3.5.6 created by Potusek & Anpu
Bo mistrzu grepo to byl tylko ranking obroncow wklejony przez turgana ( podpowiem..nie wkleil rankingu wojownikow i atakujacych ), jak konczylem bylem top 2 w wojownikach i z offa mialem podobna ilosc tylko co to ma do dyskusji ?. Widzisz ja juz nie gram, a wiem więcej niz TYto ze grałes , 9mies, co mnie to obchodzi , ja nie walcze o cudaki ,bo mnie nie bawi wrzucanie surek , i daj jakis dowód ze nabijam sam na sobie pw , a system Turgana na nabijanie pw o którym sie dowiedziałem około 5miesiecy temu mnie nie interesował i nie chce mi juz sie ciągnąc tego tematu. bo jezeli tak zdobywa sie TOP, to ta gra nie ma sensu , a ze ty potragfiłełes nabic tylko pw def , co jest najłatwiejsze twoja sprawa.. czemu Mazaw nie nabił tych 9mln w off , i nie zamierzam wiecej ci odp , bo siejesz herezje ..
jestem pełnoletni , i zakładki jak i moja mama nie ma nic wspólnego z tematem