Odp: Sytuacja na świecie
Szczerze mówiąc powinienem go usunąć z uwagi, iż nie jest dozwolone komentowanie pracy moderatorów. To że banujemy nie jest tak do końca zależne od nas tylko od przepisów, na których się opieramy. Wynikają one z tego, iż nie wszyscy gracze są uczciwi, tak wobec nas, ale przede wszystkim wobec innych graczy.
Tym razem nednak nie dam Ci nawet żółtej kartki i nie usunę wpisu (aczkolwiek jeżeli jeszcze raz się pojawi taki komentarz to będę bezwzględny). Ten świat się niedługo kończy i mimo iż na nim nie grałem, wiem iż dostarczył wszystkim miłych chwili i chciałbym by tylko takie zostały w pamięci. Dlatego chciałbym wszystkich pożegnać i przeprosić, jeżeli odnieśliście wrażenie, iż przeszkadzaliśmy Wam w grze, albo ją uprzykrzali,. Nie było to naszym zamiarem. Pamiętajcie, iż mimo kontrowersji, pilnujemy porządku dla Was. Nie wszyscy ograniczają się do kulturalnej wymiany poglądów, a wręcz przeciwnie, co w miejscu gdzie też zaglądają dzieci nie powinno mieć miejsca. A jestem pewny, że o tym tez się przekonaliście na swoim forum wewnętrznym.
Dlatego, jeszcze raz, proszę o nie komentowanie na forum naszej pracy. Jeżeli macie wątpliwości co do naszych (raczej moich) decyzji, albo działań, to zawsze możecie do mnie napisać na priv.