ja mam w końcu pierwszy bunt u siebie ^^ Ciekawa jestem, czy uda mi się ogarnąć coś do obrony, czy po prostu stracę miastoUdało mi się zrobić kolona.
Taki spokojny ten świat widzę.
ja mam w końcu pierwszy bunt u siebie ^^ Ciekawa jestem, czy uda mi się ogarnąć coś do obrony, czy po prostu stracę miastoUdało mi się zrobić kolona.
Taki spokojny ten świat widzę.
Jak makiem zasiałHehe cisza tutaj)
I jak udało się obronić miasto?ja mam w końcu pierwszy bunt u siebie ^^ Ciekawa jestem, czy uda mi się ogarnąć coś do obrony, czy po prostu stracę miastoale i tak bez spiny... gold na tym morzu nie wpada więc będę mogła gdzie indziej wrzucić slota
![]()
a czy to istotne? M54a gdzie to miasteczko jest ?![]()
Czyli przytulić trzeba, a nie bićnie zależy mi szczególnie żeby mnie ktoś tutaj bił
tym razem tak.. przeszła mi faza narzekania na wszystko i na wszystkich nawet na tym forum... właśnie mi giełdę zwolnili - mam gdzie sypać ^^ tylko brak mocy handlowej :<Czyli przytulić trzeba, a nie bić![]()
Brak napinaczy forumowych na tym świecie ...Taki nudny świat że nawet nikt nikogo nie obraża na FO jak to zawsze bywa![]()
Po prostu jeszcze się nie ujawnili..Brak napinaczy forumowych na tym świecie ...