nie znasz mnie i nie wiesz co piszesz , wytrzeźwiejLoża to masówka, a Yarod i annsa300 to krety. Mają flashbacki z messembri. Smacznego makowca
Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie znasz mnie i nie wiesz co piszesz , wytrzeźwiejLoża to masówka, a Yarod i annsa300 to krety. Mają flashbacki z messembri. Smacznego makowca
A potem się obudziłeśDalszy przebieg serwera: loże nabijają pw kolorom zabierając parę wiosek, Kolory przejmują masę łatwych wiosek po filmach i bilans miast jest na plus. Kolory robią zaplecze deff i za miesiąc loże walą szare.
Dopiero będzie, bo już sam nie wiem dla kogo gram:-(Ale impreza xD
Forum służy do poprawy humoru a nie do prawienia morałów. Mi się świetnie grało wtedy, a teraz jeszcze lepiej bo ma mnie kto bronić gdy nie mam czasu na grę.pokaż mi te nasze żarciki, bo jakoś nie przypominam sobie, a bajeczki lubisz nie tylko słuchać, ale jak widać również opowiadać
A przewagę owszem jakąś tam mieliśmy, ale na pewno nie taką jak wy teraz ( 330 vs 250) i to wtedy głównie wy pisaliście na ten temat. polecam poczytaj posty z 23 maja
I żeby mi tu nikt nie wmawiał, ja nie lamentuje na ten temat, stwierdzam tylko jak jest, bo śmieszne są te przechwałki w obecnej sytuacji, która tak na prawdę mi zwisa, bo grało się w 30 osób vs reszta świata i też było dobrze
ale bardzo zabawne są te posty tutaj, można się uśmiechnąć![]()
Ja niedawno wygrałem świat pegaz z chłopakami, między innymi z Gołębiem który skomentował post. Graliśmy tam 120 vs 500 osób. Mimo że przeciwnik zorganizowany i trudny daliśmy radę. Wy nas nazywacie masówką a nie radzicie sobie z nami. Słabo z wami....Wy serio tak bardzo jaracie się tymi przejęciami, że aż chwalicie się na forum?
i tak nikt tego nie czyta
w sumie może i byłoby się czym jarać gdyby nie fakt, że gracie w przewadze ok 400 graczy vs 150, a tak to tylko kupa śmiechu z tych wpisów![]()
Nie wchłonęły tylko MDG się sprzedało, ale trzeba zaznaczyć że nie każdy.Myślę ze w kwestii politycznej to jest tutaj 1:1
Psy wchłonęły MDG
A Kolorki All Bandits
Poza tym jak jeszcze była troja i *troja* na m45 to również zrobiliście front na nas. Wasze 4 człony i 3 filmów.. Czyli 7 sojuszy kontra nasze dwa i wtedy jakoś było fair play.![]()
Zorganizowany przeciwnik XDDDJa niedawno wygrałem świat pegaz z chłopakami, między innymi z Gołębiem który skomentował post. Graliśmy tam 120 vs 500 osób. Mimo że przeciwnik zorganizowany i trudny daliśmy radę. Wy nas nazywacie masówką a nie radzicie sobie z nami. Słabo z wami....
Sprzedać to się sprzedało All Bandits które mówiło od początku że chce was walić w pysk a potem do was dołączyło xDNie wchłonęły tylko MDG się sprzedało, ale trzeba zaznaczyć że nie każdy.
Cyrki czy Spisek kosmitów był dużo lepiej zorganizowany niż wy.Zorganizowany przeciwnik XDDD
Gdybaj sobie dalejCyrki czy Spisek kosmitów był dużo lepiej zorganizowany niż wy.Prawda jest taka że gdyby weszła moja ekipa to po miesiącu już byście czekali na kolejny świat majac 0 pkt.
Zgadzam się sam gram w tej ekipieCyrki czy Spisek kosmitów był dużo lepiej zorganizowany niż wy.Prawda jest taka że gdyby weszła moja ekipa to po miesiącu już byście czekali na kolejny świat majac 0 pkt.