Ja, co ja mogę pogratulować tym co dali ,, nogę,,No to, może Ty się wypowiesz coś więcej .
Ja, co ja mogę pogratulować tym co dali ,, nogę,,No to, może Ty się wypowiesz coś więcej .
Uciekli? A przed kim?Ja, co ja mogę pogratulować tym co dali ,, nogę,,
Ale jak to rozwiązać?Szkoda że światy dzielą się na dwa stronnictwa zazwyczaj, a nie np. na 4-5 strony wtedy były by emocje i dyplomacja a tak to zwykłe wyczekiwanie jednej strony na potknięcie się przeciwnika i stopniowego przyciskania a z drugiej strony przeciąganie jak najdłużej i również liczenie na wywalenie się tej pierwszej strony, takie sytuacje patowe się przez to rodzą
Ale ograniczona ilość paktów mało zmieni, bo mogą być pakty bez tego "nieoficjalne".Nie wiem może mniej ludzi w sojuszach i ograniczona liczba paktów ?
A może zawsze losowe miejsca startu by to rozwiązały
To ostatnie to bardzo dobry pomysł akurat.W takim razie tak jak pisałem losowe miejsca startu zawsze, skończą z wchodzeniem gangów ugadanych to akurat plus i minus, albo zakończenie świata wymuszające podział na mniejsze grupy
Ale co tak?
https://pl.forum.grepolis.com/index.php?threads/Świat-bez-zapraszania-znajomych.30553/To ostatnie to bardzo dobry pomysł akurat.
Proponuje skrobnać propozycję.
Ale to wyjdzie 1 świat taki, ekipy chcą też grać koło siebiePropozycja została za akceptowa w kwietniu i do tej pory nic