Może znudziło mu się towarzystwo i nikogo nie widział godnego walki? Nie ma nic gorszego, niź nuda...Wioskowy,terror co się stało za nudno na serwerze?
Może znudziło mu się towarzystwo i nikogo nie widział godnego walki? Nie ma nic gorszego, niź nuda...Wioskowy,terror co się stało za nudno na serwerze?
Fakt,nudy,nudyMoże znudziło mu się towarzystwo i nikogo nie widział godnego walki? Nie ma nic gorszego, niź nuda...
Straty niewiele,Ale dzisiaj błyskało niebo
KrowyKto tu wygrał? Nie tykałem grepo od paru miechów i ciutke chyba przegapiłem xD.
A jaki wynik?Krowy
7:0 chyba i 2 sojek 2 miejsce chyba bo tu spora koalicja była z tego co kojarzęA jaki wynik?
Tak xdCzyli zasadniczo 0 wyścigu przy cudach? Szkoda.
Jak będzie gdzieś wyścig to wiesz gdzie dzwonić.Tak xd
Wiesz jak jest dzisiaj ciężko o dobre cuda...Jak będzie gdzieś wyścig to wiesz gdzie dzwonić.
No, ale może, gdzieś kiedyś... są teraz jakieś światy z cudami?Wiesz jak jest dzisiaj ciężko o dobre cuda...
Teraz chyba jeden, choć nwm jaki ostatni stary ma zakończenie, ale wydaje mi się, że jednak trzeba by za granica sił próbować.No, ale może, gdzieś kiedyś... są teraz jakieś światy z cudami?
Który?Teraz chyba jeden, choć nwm jaki ostatni stary ma zakończenie, ale wydaje mi się, że jednak trzeba by za granica sił próbować.
Szczerze nie wiem, najbardziej obiecujące są Hiszpania, Francja albo międzynarodowy jeśli chodzi o poszukiwanie. Szczególnie Hiszpanie bym sprawdził, bo tam kiedyś były te jedne ciekawe cuda.Który?
Z drugiej strony, gdzie się chętni znajdą na podboje. Polska kraj mało ambitny, tu nie ma imperialistów prawieSzczerze nie wiem, najbardziej obiecujące są Hiszpania, Francja albo międzynarodowy jeśli chodzi o poszukiwanie. Szczególnie Hiszpanie bym sprawdził, bo tam kiedyś były te jedne ciekawe cuda.