Witam serdecznie założycieli, ja już jestem na świecie. Ktoś jest chętny przyjąć aktywnego i doświadczonego w boju gracza?
Od Ciebie nie oczekiwałbym jakiejś odpowiedzi na poziomie. Baw się dalej razem z kolegami w piaskownicy, tylko nie płacz jak Ci zabiorę grabki : )
Kiedyś zbierze się ekipa to zobaczysz co to prawdziwe Grepolis. Tak się składa, że znam twoich ziomków z realu i wiem jak zarabiasz na życie. Niedługo chyba się goldzik skończy i CBA zawita ; )Preferuję łopatkę![]()
CBA czy CBŚ? a może polskie DEA? XDDDDDDD To co, pozdrowienia do więzienia wysłać już czy ogarniasz temat Agressive
JestemNumerem1, no chyba będzie musiał nick zmienićKogo rozebrali?![]()
JestemNumerem1, no chyba będzie musiał nick zmienićale może się odkuje jeszcze 40% swoich wiosek ma, dopingujemy mu w tym, a co? należy mieć ambicję i powstać kiedy upadniesz
![]()
Super, zawsze dopinguję lepszym od siebie XDA mimo to wciąż jest większy od Ciebie XD
może ktoś wreszcie przestać obrażać na FO?Siano Ci ćpunie wystaje z butów.
Chłopaki, ale też lisy, króliki, kotki, pieski, świnki i grety.toxic atmosfera na tych nowych systemach, na starym systemie same dobre chłopaki
Hoplita nie musi być wysoko w eko czy pw. Robi robotę w dyplomacji i zarządzaniu sojuszem. To wystarcza w zupełnościA mimo to wciąż jest większy od Ciebie XD
Te łojciec chrzestny jak tam ustawka świata?A mimo to wciąż jest większy od Ciebie XD