DeletedUser26271
Guest
Było jak /co/ było , w każdym razie dziękuję wszystkim za fajną walkę i zabawę
Pozdrawiam i trzymajcie się 
Było jak /co/ było , w każdym razie dziękuję wszystkim za fajną walkę i zabawęPozdrawiam i trzymajcie się
![]()
m44 najsłabsze, m54 najlepsze dla handlarzy
![]()
![]()
![]()
![]()
zgodzę się - xTezeusz nie gra na botach :*Wydaje mi się, że własnie takie twierdzenia są oszukiwaniem się i usprawiedliwianiem się.
Jest sporo dobrych graczy, ktorzy nie grają na botach.
Blodi, skąd tyle nienawiści?
Oczywiście, że wbili na handel, ale rynek bardzo szybko zmonopolizowały Lisy i dokładnie za to im pogratulowałam.
Chyba stwierdzenie, że 2 to nie 4 nie wymaga udowodnienia.
Naprawdę nie wiem, czym Cię tak uraziłam. W każdym bądź razie przepraszam, nie miałam takiego zamiaru.
Graty czerwoni. Mocna ekipe macie. Szkoda ze tak szybko sie swiat skonczyl ale mam nadzieje ze sie jeszcze kiedys zmierzymy![]()
tak, tak papryczku, masz rację twoja wypowiedź jest zbędna - a co do fair play to akurat ty sie nie powinieneś wypowiadać...Od wielu lat były takie programy i będą takie programy. Ten temat jest już dawno odgrzewanym kotletem. Ludzie z nich korzystają i mimo, że zarzekają się że nie korzystają i mówią jakie to jest ble i fuj to i tak panel oprogramowania się pojawia na monitorze. Dyskusja na temat zgłaszania jest co najwyżej zbędna, jak pewnie moja wypowiedź, natomiast w każdym sojuszu znajdą się takie osoby, rażące łamanie zasad fair play powinno być zgłaszane nawet jeżeli by było trzeba zgłaszać cały sojusz. Oczywiście jest różnica między zgłaszaniem tak po prostu a zgłaszaniem z jakiegoś powodu. Wiele razy kazano mi zgłaszać osoby, które nawet nie wiem czy w ogóle używały czegokolwiek. Jaki był cel? Tak po prostu, może dostanie bana i się za niego weźmiemy. Massowe zgłaszania są poniżej passa bo to jest jak rosyjska ruletka. Albo się trafi albo nie. Takie było tłumaczenie. A zgłaszanie z jakiegoś powodu? Zbyt częste, idealne synchro. To jest chyba jedyne wytłumaczenie jakie na tym świecie istnieje.