Jaką?Kondrad już poleciałLondi przyszykowałem specialną nazwę której nie widziałaś
![]()
Zaktualizowane.Jaką?
aaa i wieczorem można prosić o kolejne screeny?
Nie aktualizuj, tylko w nowe posty wstawiajZaktualizowane.![]()
Jak dla mnie, jest to bardziej przejrzyste, gdy potrzebne rzeczy mam na wejściu i nie muszę ich szukać.Nie aktualizuj, tylko w nowe posty wstawiaj![]()
Ale dodając info w nowych postach łątwiej będzie sie zorientować kto odpuścił a kto podgonił itd. Do tej pory każdy to wstawiał w takiej formie.Jak dla mnie, jest to bardziej przejrzyste, gdy potrzebne rzeczy mam na wejściu i nie muszę ich szukać.
Po prostu będę wpisywał pościki o aktualizacji czy cuś.![]()
Nie napisałem, że będę ciągle tak robił, jak robię teraz. Przecież przez pierwsze dni nie ma potrzeby śledzenia kto odpuścił.Ale dodając info w nowych postach łątwiej będzie sie zorientować kto odpuścił a kto podgonił itd. Do tej pory każdy to wstawiał w takiej formie.
//zaktualizowaneAktualizuj co kilka tygodni ale stare zachowuj gdzieś będzie najlepiej
AvI ty się tu wybierasz w ogóle xD
No właśnie na początku jest to dość ważneNie napisałem, że będę ciągle tak robił, jak robię teraz. Przecież przez pierwsze dni nie ma potrzeby śledzenia kto odpuścił.![]()
Zawsze tak jest, potem skończy się ochronka i mnie przejmą szybko bo lecę tylko w punktyMakaron nie szuka sojuszuale widać ,zę ruszył ostro
![]()