DeletedUser27405
Guest
Kto się pompuje? Leszczuniu...no weż ...Brawo,jedna bitwa i już się pompujecie![]()

Kto się pompuje? Leszczuniu...no weż ...Brawo,jedna bitwa i już się pompujecie![]()
Troche mijasz sie z prawda , bo od poczatku jest koalicja xxxx z Dziecmi. A to juz jakies 60 % sil tego swiata. A grepo upada wlasnie przez takie cos. Przez np to ze z gory mozna zalozyc , ze jak na swiecie bedzie gral np Weteran i np Gwiazda to beda ze soba a nie przeciwko. I takich zaleznosci jest wiecej, tysiace. Niestety nie jest tak jak kiedys napisal jakubkrak, ze tu powinno byc jak na osiedlowym boisku. Przychodzi ekipa, dzieli sie na pol i gra przeciwko sobie, a przy nastepnym meczu zmiana konfiguracji. Byloby o wiele ciekawiej.Tu nie było koalicji od początku, ale bardziej chodzi o obstawę świata i "znajomych". Nigdy już nie będzie ustawień sojuszy jak kiedyś, grepo upadło lata temu. Największy potencjał mają dzieciaki(byłem, widziałem, najlepszy teren pod grę), ale za jakiś czas sytuacja może być ciekawa![]()
Ale wlasnie o to chodzi, zeby nie bylo.To zrób swoja drużynę może ??A nie tylko narzekasz że ktoś ma takową.![]()
Przeczytaj mojego pomysla. Da sie : )))Ale nie da sie zrobic tak żeby nie było![]()
No tak średnio bym powiedział, ograniczona jest tylko możliwość wysyłania wsparcia, surków itd. Co też jest głupim pomysłem bo jak kogoś z przeciwnego soja nie ma to obstawiasz go biremami żeby sojusz macierzysty nie przejąłPrzeczytaj mojego pomysla. Da sie : )))
Bardzo nietrafne porownanie. Tu chodzi o dobra zabawe. A powiedz mi jak sie teraz bawisz na Lapitos z perspektywa jeszcze 9 miesiecy klepania festynow. I nie pisz mi bzdur , ze to fajne bo nie o to w tej grze chodzi.Ale wy marudzicie, stwórzcie sobie ekipę i zacznijcie coś grać. Bez obrazy ale to trochę wygląda tak jakby taka Legia się pluła do Liverpoolu, że mają lepszy skład i prosiła o ponowne wybranie składów przed meczem. Wszystkie ekipy, które coś znaczą i są rozpoznawalne na grepo zostały stworzone przez graczy którzy władowali w to ogromną ilość czasu i pracy. Nie sądzę, żeby Ci gracze chcieli wyrzucić całą swoją pracę w błoto, bo komuś nie pasuje nierówna walka. Chciałbym tylko przypomnieć, że te mocne ekipy też kiedyś były słabe![]()
Olint to jest taki luźny serwerek, na którym nie ma ultra mocnych ekip i bez problemu chociaż trochę się angażując można pokonać te "60 % sil tego swiata.", którymi są Iksy i Dzieci.
Nie było od początku, a pamiętam to dobrze, bo zacząłem jako pierwszy spam. Ja już skończyłem z grepo, a słowa chwilowego warto sobie przemyślećTroche mijasz sie z prawda , bo od poczatku jest koalicja xxxx z Dziecmi. A to juz jakies 60 % sil tego swiata. A grepo upada wlasnie przez takie cos. Przez np to ze z gory mozna zalozyc , ze jak na swiecie bedzie gral np Weteran i np Gwiazda to beda ze soba a nie przeciwko. I takich zaleznosci jest wiecej, tysiace. Niestety nie jest tak jak kiedys napisal jakubkrak, ze tu powinno byc jak na osiedlowym boisku. Przychodzi ekipa, dzieli sie na pol i gra przeciwko sobie, a przy nastepnym meczu zmiana konfiguracji. Byloby o wiele ciekawiej.
I po co kłamiesz? Po dwoch dniach od ochronki polecial mój szarak właśnie ze względu na ten pakt z iksami. Nie jestem zwolennikiem takich ułatwień i brzydzę się WamiNie było od początku, a pamiętam to dobrze, bo zacząłem jako pierwszy spam. Ja już skończyłem z grepo, a słowa chwilowego warto sobie przemyśleć![]()
Nie odpowiadam za ten pakt i mnie średnio interesował jako gracza(gdyby ode mnie zależało, to by go nie było), zero korzyści, a szarak jest bardzo dobrym rozwiązaniem-żenada. Takie strzelanie focha i tupanie nóżkami jak rozkapryszone dziecko, a i tak objawiłeś się w podobnej okolicy u paktowicza, no logika dobra XDI po co kłamiesz? Po dwoch dniach od ochronki polecial mój szarak właśnie ze względu na ten pakt z iksami. Nie jestem zwolennikiem takich ułatwień i brzydzę się Wami
Atencja zawsze w modzie. Szczególnie podczas nie wiem, ale się wypowiem, bo post trzeba naskrobać XDZefir szkoda Twoich słów i tak odwrócą kota ogonem-pluj .....w oczy,to powie ,że deszcz pada
Gmart zaproponowal rozwiazanie z amerykanskich lig zawodowych, gdzie przepisy mocno utrudniaja tworzenie superteamow i wszystkie druzyny maja podobne budzety, a za przekroczenie ich trzeba placic horendalnie wysoki podatek (np. w NBA jakies 300%). Tam jest to robione po to, aby ligi byly jak najbardziej atrakcyjne, wyrownane, ciekawe i przynoszace jak najwieksze zyski. Porownywanie draftu z europejska pilka nozna jest nietrafione, bo jak duza jest roznica miedzy budzetami Legii i Liverpoolu to chyba nie musze wyjasniac. W Ameryce nikt monopolu na zwyciestwa nie ma, w Europie monopol na wygrywanie ma kilka klubow.Ale wy marudzicie, stwórzcie sobie ekipę i zacznijcie coś grać. Bez obrazy ale to trochę wygląda tak jakby taka Legia się pluła do Liverpoolu, że mają lepszy skład i prosiła o ponowne wybranie składów przed meczem. Wszystkie ekipy, które coś znaczą i są rozpoznawalne na grepo zostały stworzone przez graczy którzy władowali w to ogromną ilość czasu i pracy. Nie sądzę, żeby Ci gracze chcieli wyrzucić całą swoją pracę w błoto, bo komuś nie pasuje nierówna walka. Chciałbym tylko przypomnieć, że te mocne ekipy też kiedyś były słabe![]()
Olint to jest taki luźny serwerek, na którym nie ma ultra mocnych ekip i bez problemu chociaż trochę się angażując można pokonać te "60 % sil tego swiata.", którymi są Iksy i Dzieci.