Kiedy to bd miało miejsce?Ustawienia danego świata zawsze podawane są w ogłoszeniu anonsującym jego otwarcie.
Przed otwarciem.Kiedy to bd miało miejsce?
Ale przyznaj ze moje hasło o grepo było lepszeO czytelność i porządek dba nasz Team, dzięki temu forum jest na prawdę czytelne i nie ma problemu z wynajdowaniem tutaj informacji. Jestem na nie.
Są inne rzeczy które wymagają poprawki
Ale czemu ma to służyć?
O czytelność i porządek dba nasz Team, dzięki temu forum jest na prawdę czytelne i nie ma problemu z wynajdowaniem tutaj informacji. Jestem na nie.
Są inne rzeczy które wymagają poprawki
A tak na marginesie mam do Was prośbę - wyszukajcie przeoczone przez nas nieaktualne informacje zamieszczone na stronach Wiki Grepolis.
Odnalezione nieścisłości możecie zgłaszać w ticketach, a najlepiej w temacie, który zostanie specjalnie w tym celu utworzony na Forum Ogólnym.
Z góry dziękuję za pomoc![]()
A kiedy zrewolucjonizujemy wiki i dodamy coś, czego nawet niemcy nie mają?Ustawienia danego świata zawsze podawane są w ogłoszeniu anonsującym jego otwarcie.
Co do Wiki - ponieważ ustawienia świata są stałe i nie ulegają zmianom po jego otwarciu nie ma mowy o nieaktualnych informacjach na ten temat.
A tak na marginesie mam do Was prośbę - wyszukajcie przeoczone przez nas nieaktualne informacje zamieszczone na stronach Wiki Grepolis.
Odnalezione nieścisłości możecie zgłaszać w ticketach, a najlepiej w temacie, który zostanie specjalnie w tym celu utworzony na Forum Ogólnym.
Z góry dziękuję za pomoc![]()