Elastynka Guest 27. Gru 2015 #223 Odp: Wisielec RANKING Po 2 rundach wynik przedstawia się następująco : patrykmy - 4 pkt Big Kamil - 8 pkt Kanio Kania - 5 pkt RUNDA 3 Big Kamil Kategoria: Rzecz _ A _ _ _ _ A patrykmy Kategoria: Miejsce S Z P I T A L View attachment 6121 KanioKania Kategoria: Imię D O M I N I K View attachment 6114 Czas start! POWODZENIA
Odp: Wisielec RANKING Po 2 rundach wynik przedstawia się następująco : patrykmy - 4 pkt Big Kamil - 8 pkt Kanio Kania - 5 pkt RUNDA 3 Big Kamil Kategoria: Rzecz _ A _ _ _ _ A patrykmy Kategoria: Miejsce S Z P I T A L View attachment 6121 KanioKania Kategoria: Imię D O M I N I K View attachment 6114 Czas start! POWODZENIA
Elastynka Guest 28. Gru 2015 #225 Odp: Wisielec RANKING patrykmy - 9 pkt Big Kamil - 8 pkt Kanio Kania - 9 pkt RUNDA 3 Big Kamil Kategoria: Rzecz Ż A R Ó W K A patrykmy Kategoria: Miejsce S Z P I T A L View attachment 6121 KanioKania Kategoria: Imię D O M I N I K View attachment 6114
Odp: Wisielec RANKING patrykmy - 9 pkt Big Kamil - 8 pkt Kanio Kania - 9 pkt RUNDA 3 Big Kamil Kategoria: Rzecz Ż A R Ó W K A patrykmy Kategoria: Miejsce S Z P I T A L View attachment 6121 KanioKania Kategoria: Imię D O M I N I K View attachment 6114
DeletedUser22282 Guest 28. Gru 2015 #226 Odp: Wisielec Eee to moze dogrywka? Czy dwie osoby dostana nagrode?
KanioKania Guest 28. Gru 2015 #227 Odp: Wisielec Przepraszam, zauważyłam pewien błąd Patryk się pomylił dwa razy, ja raz, więc: patrykmy - 4+4=8 KanioKania - 5+5=10 Czy to aby się coś nie pomyliło?
Odp: Wisielec Przepraszam, zauważyłam pewien błąd Patryk się pomylił dwa razy, ja raz, więc: patrykmy - 4+4=8 KanioKania - 5+5=10 Czy to aby się coś nie pomyliło?
DeletedUser22282 Guest 28. Gru 2015 #229 Odp: Wisielec KanioKania napisał: Przepraszam, zauważyłam pewien błąd Patryk się pomylił dwa razy, ja raz, więc: patrykmy - 4+4=8 KanioKania - 5+5=10 Czy to aby się coś nie pomyliło? Kliknij aby rozwinąć... Ja sie raz pomylilem , pierwszy raz to zaczekac nie chcieliscie wiec bledu nie powinno byc Kamil zgadzam się w 100% z tobą....
Odp: Wisielec KanioKania napisał: Przepraszam, zauważyłam pewien błąd Patryk się pomylił dwa razy, ja raz, więc: patrykmy - 4+4=8 KanioKania - 5+5=10 Czy to aby się coś nie pomyliło? Kliknij aby rozwinąć... Ja sie raz pomylilem , pierwszy raz to zaczekac nie chcieliscie wiec bledu nie powinno byc Kamil zgadzam się w 100% z tobą....
KanioKania Guest 28. Gru 2015 #230 Odp: Wisielec Ale ty miałeś dwa elementy szubienicy, więc 6-2=4, a Elastynka ci dała 5 punktów
Elastynka Guest 30. Gru 2015 #233 Odp: Wisielec Więc dogrywka! patrykmy Kategoria: Państwo _ _ _ _ _ _ _ KanioKania Kategoria: Państwo _ _ _ _ _ _ _
Odp: Wisielec Więc dogrywka! patrykmy Kategoria: Państwo _ _ _ _ _ _ _ KanioKania Kategoria: Państwo _ _ _ _ _ _ _
Elastynka Guest 30. Gru 2015 #236 Odp: Wisielec patrykmy Kategoria: Państwo _ _ _ _ _ _ _ A KanioKania Kategoria: Państwo _ _ _ _ A _ _ A
Odp: Wisielec patrykmy Kategoria: Państwo _ _ _ _ _ _ _ A KanioKania Kategoria: Państwo _ _ _ _ A _ _ A
Elastynka Guest 31. Gru 2015 #239 Odp: Wisielec patrykmy Kategoria: Państwo _ _ _ _ _ _ I A KanioKania Kategoria: Państwo _ _ _ _ A _ _ A
Odp: Wisielec patrykmy Kategoria: Państwo _ _ _ _ _ _ I A KanioKania Kategoria: Państwo _ _ _ _ A _ _ A