Używasz przestarzałej przeglądarki. Może nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś ją zaktualizować lub użyć alternatywnej przeglądarki .
Poczyniłem już pierwsze kroki . a co do nowego świata to już pewne mam już z 4 osoby z ekipy tak się wyrażę sam pion dowodzenia ,a w szczególność admirała floty oraz szefa kontrwywiadu i najważniejsze zastępce dowódcy . czekam z z niecierpliwiej na nowy świat
Hah dobre , zobaczmy Ile ludzi uda mi sie zebrać na razie nie mam za dużo osób każdy jest znudzony tą grą , jak widać sama oprawa to za mało brakuj tu czegoś z klimatu plemion
Jak tak patrzę sobie na tytuł tego tematu na forum to wydaje mi się że powinno być MAH vs. reszta świata.. Walczy w ogóle ktoś jeszcze z kimś czy zostaliśmy z Angel po jednej stronie barykady ?
No my przecie z BP... ale teraz już nie ma jak kiedyś... nie ma koalicji takich jak kiedyś tylko pojedyncze porachunki sojuszy, wszystko jakoś się rozlało:/
hehe miasto po mieście im leci... więc na taką mało liczbę graczy(nie wszyscy w okolicach BP) idzie nam całkiem, całkiem może się niedługo na M44 spotkamy jak się weźmiemy razem i z dwóch stron ich przyciśniemy