Sapcio Zespół Grepolis 19. Lis 2015 #842 Odp: Wojna Spamu Grupa II I to jak, ale tak mnie wzięło właśnie. Nie wiem dlaczego. To chyba starość. Pora iść spać. Hermiga wzywa!.
Odp: Wojna Spamu Grupa II I to jak, ale tak mnie wzięło właśnie. Nie wiem dlaczego. To chyba starość. Pora iść spać. Hermiga wzywa!.
Big Kamil 20. Lis 2015 #844 Odp: Wojna Spamu Grupa II Nagle niebo skrywa mrok,słychać grzmot zrywa się wiatr!Zeus wyłania się zza chmur i rzuca piorunem w pyszałków.
Odp: Wojna Spamu Grupa II Nagle niebo skrywa mrok,słychać grzmot zrywa się wiatr!Zeus wyłania się zza chmur i rzuca piorunem w pyszałków.
Big Kamil 20. Lis 2015 #846 Odp: Wojna Spamu Grupa II Nagle niebo skrywa mrok,słychać grzmot zrywa się wiatr!Zeus wyłania się zza chmur i rzuca piorunem w pyszałków.
Odp: Wojna Spamu Grupa II Nagle niebo skrywa mrok,słychać grzmot zrywa się wiatr!Zeus wyłania się zza chmur i rzuca piorunem w pyszałków.
Sapcio Zespół Grepolis 20. Lis 2015 #847 Odp: Wojna Spamu Grupa II Trzeba im dać szansę trochę nabić, bo wyjdzie, że maniak jestem .
Sapcio Zespół Grepolis 20. Lis 2015 #849 Odp: Wojna Spamu Grupa II W szpitalach nie ma zasięgu, a mój na telefonie się prawie wyczerpał przez te siedzenia na studiach. Ogólnie siedzenie tyla przez kompem jest nie zdrowe, a ja też muszę wychodzić. Ale teraz już będę. Kamil ja tu będę.
Odp: Wojna Spamu Grupa II W szpitalach nie ma zasięgu, a mój na telefonie się prawie wyczerpał przez te siedzenia na studiach. Ogólnie siedzenie tyla przez kompem jest nie zdrowe, a ja też muszę wychodzić. Ale teraz już będę. Kamil ja tu będę.
Sapcio Zespół Grepolis 20. Lis 2015 #851 Odp: Wojna Spamu Grupa II To trzeba nardobić. Asiu dajemy czadu?
Sapcio Zespół Grepolis 20. Lis 2015 #853 Odp: Wojna Spamu Grupa II No nie ma, ale czy to nam przeszkodzi dobrze spamować?
Sapcio Zespół Grepolis 20. Lis 2015 #857 Odp: Wojna Spamu Grupa II Smacznego. A co by mogła robić na obiad? podzieli się ze mną?