Mam pytanie, kiedy na świecie jest zamykana rekrutacja?
Slietie 1. Mar 2013 #2 Odp: Zamknięcie rekrutacji świata Rozumiem, że masz na myśli możliwość rejestracji na świecie, czyli rozpoczęcia gry na nim. Jeśli tak, to taka rejestracja jest możliwa aż do rozpoczęcia ery cudów.
Odp: Zamknięcie rekrutacji świata Rozumiem, że masz na myśli możliwość rejestracji na świecie, czyli rozpoczęcia gry na nim. Jeśli tak, to taka rejestracja jest możliwa aż do rozpoczęcia ery cudów.
tomaszek79 Zespół Grepolis 1. Mar 2013 #3 Odp: Zamknięcie rekrutacji świata gildon do ery cudów jeszcze nam trochę brakuje 175.22 mln. / 250 mln. gdzieś około 6 mies
Odp: Zamknięcie rekrutacji świata gildon do ery cudów jeszcze nam trochę brakuje 175.22 mln. / 250 mln. gdzieś około 6 mies
gildon 1. Mar 2013 #4 Odp: Zamknięcie rekrutacji świata Dziękuję za odpowiedź. tomaszek79 napisał: gildon do ery cudów jeszcze nam trochę brakuje 175.22 mln. / 250 mln. gdzieś około 6 mies Kliknij aby rozwinąć... Tomaszek ja chciałem po prostu wiedzieć, kiedy kończy się rejestracja.
Odp: Zamknięcie rekrutacji świata Dziękuję za odpowiedź. tomaszek79 napisał: gildon do ery cudów jeszcze nam trochę brakuje 175.22 mln. / 250 mln. gdzieś około 6 mies Kliknij aby rozwinąć... Tomaszek ja chciałem po prostu wiedzieć, kiedy kończy się rejestracja.