Najgorsze, że jeszcze kilka propozycji muszę skrobnąć, a nie mam weny twórczej.Z tego co pamietam Leszek Tracz to był bezwzględny typ i szedł na żywioł. Więc tak.
Najgorsze, że jeszcze kilka propozycji muszę skrobnąć, a nie mam weny twórczej.Z tego co pamietam Leszek Tracz to był bezwzględny typ i szedł na żywioł. Więc tak.
Ja mam. Mogę Ci pomóc, narzucaj kierunek.Najgorsze, że jeszcze kilka propozycji muszę skrobnąć, a nie mam weny twórczej.
Cos bardziej defensywnego. Żeby nowosystsmowiec mogł starosystemowców latwiej przejmowac.Podbijesz 8 miast na 8 różnych wyspach i co?
Pełno klikania.
Albo jeszcze gorzej, jak przed cudakami wszystkie wioski na 6 chcesz podnieść, mnóstwo zmarnowanego czasu na klikanie.
Oj wariacie. Twoj gloś jest głosem rozsądku.przywrócić dawny blask Aresa i po kłopocie albo go trochę wzmocnić bo obecnie nie jest tym wyjątkowym bogiem jakim miał być podczas wprowadzania
Małymi kroczkami trzeba przywracać, bo inaczej znów się popłaczą graczeprzywrócić dawny blask Aresa i po kłopocie albo go trochę wzmocnić bo obecnie nie jest tym wyjątkowym bogiem jakim miał być podczas wprowadzania
Jestem raczej za radykalnum ciachem.Małymi kroczkami trzeba przywracać, bo inaczej znów się popłaczą gracze.
Demokracja jest spoko, jeśli ludzie głosują tak jak należy.Musi. Wszyscy z lewej, prawej i środka chca wolności i demokracji.
Demokracja nie jest doskonala.ale obecnie nie ma lepszego systemu - klasymDemokracja jest spoko, jeśli ludzie głosują tak jak należy.
Nie mam pewności czy w kwestii aresa by tak głosowali.
Demokracja to g... ,pozdrawiam. Jak dla mnie razdzić powinni najsilniejsi i najmądrzejszy czyt. Co kilka lat jakieś igrzyska śmierci i test wiedzy i eloDemokracja jest spoko, jeśli ludzie głosują tak jak należy.
Nie mam pewności czy w kwestii aresa by tak głosowali.
Kacper w realu =\= Kacper z grepo xdKacperak lan ?
Gruby wiórKacper w realu =\= Kacper z grepo xd
monarcha też do kituMonarchia/oligarchia w której, na czele ludzkości, stoją słonie była by najlepsza.
Słoń by był królem, wiec spoko by była.monarcha też do kitu