DeletedUser16070
Guest
Odp: Re: Odp: Re: Odp: Zmniejszenie kosztu pochodu triumfalnego.
Owszem nie jest to taki temat. Więc niech nie wyjeżdża z tekstami do gracza, który jechał jej sojusz na żywca na Delfach.
A skoro każdy wstawia to nie piszcie mi, że odbijanie okupacji się nie opłaca, bo opłaca się bardziej od festynów jak kradniesz pw.
- - - Automatycznie połączono posty - - -
A teraz kłamiesz bo na Geli biorę miasta wrogom- miasta Never Again są wzięte od czerwonych. I pare innych też. A na Akcjum nic nie robię od grudnia bo skończyłem tam aktywną grę.
To nie temat kto komu zabrał miasto po pierwsze. Po drugie każdy sojusz kradnie pkt wrogowi wstawiająć jednostki na okupację więc nie wiem po co piszesz o kronice.
Owszem nie jest to taki temat. Więc niech nie wyjeżdża z tekstami do gracza, który jechał jej sojusz na żywca na Delfach.
A skoro każdy wstawia to nie piszcie mi, że odbijanie okupacji się nie opłaca, bo opłaca się bardziej od festynów jak kradniesz pw.
- - - Automatycznie połączono posty - - -
Kronika jeśli już wpuszcza kolona to utrzymuje się on w 99 na 100 przypadków sekundę jakoś nie mamy okazji odbijać zbyt często tym bardziej ogniami.
Brałem pod uwagę, iż festyniarze będą przeciwko takiej propozycji jak widać trafiło na pierwszego.
Pozwoliłem sobie sprawdzić staty i mam jedno pytanie dlaczego przedstawiasz tu siebie jako jednego z wojowników jeśli w rzeczywistości nawet w pierwszej setce ich Cie nie ma na świecie na którym grasz, a przejęcie są od swojego sojuszu lub szaraków.
Jako gracz, który gra na festynach i ewidentnie to widać powinieneś się wypowiadać ze swojego punktu widzenia, a nie przedstawiać propozycje i korzyści z utrzymywania się na pochodach okiem wojownika, bo my dobrze wiemy jak to wygląda.
A teraz kłamiesz bo na Geli biorę miasta wrogom- miasta Never Again są wzięte od czerwonych. I pare innych też. A na Akcjum nic nie robię od grudnia bo skończyłem tam aktywną grę.