Cała prawda wyszła na jaw, to MDG ciągnęło za uszy Futra i Oślą na nagidosie.
Innym też ciągnęło
Cała prawda wyszła na jaw, to MDG ciągnęło za uszy Futra i Oślą na nagidosie.
paktując z całym serwerem by pokonać w dominacji 1 sojusz xDMDG znów pokonało kolejne topowe sojusze grepolis, koalicje i inne twory im nie straszne
tureckie berło ciągną teraz ci co poszli na układzik z mdg bo przeciez limit w sojku tylko 60 osób a bydła robiącego za mięso armatnie było 4 razy tyle xDInnym też ciągnęło
Pomysł mieliśmy dobry, w pierwszym tygodniu były 3 pakty i miała być koalicja, szkoda że w drugim nie było już żadnego xD
To wszystko przez to ze zmieniliscie nazwę Ubkowa Armiazeus wielki 2 szefem był więc niech on mnie tłumaczy
Nudny jest juz ten płacz o złomto moja pierwsza dominacja na której gram i gdyby nie patologia złomu to mam wrażenie, że była by idealnym zakończeniem do gry solo bez paktów dla sojuszy ale lepiej pomalować cały serw na zielono i złomować się na potęgę a gracze niestety znajdą na wszystko obejście także co nie wymyśli administracja to i tak nie pomoże - chyba że zmienią system zdobywania slotów na miasta
Takjaki płacz? stwierdzenie faktu nazywasz płaczem?
zwłaszcza takie co alienusik i predi zgarnęli na nagidosie, to było coś a nie jakieś po 200k pkt bicie :>Ja tam lubie zlomik sloń tez
Miejcie chociaż trochę odwagi i napiszcie ze mdg po prostu zdominowało Was. Wystarczyło by podziękować za jakaś rywalizację na serwerze i zamknąć temat, ale nie trzeba się dowartościować tego typu wpisami.Mdg to stan umysłu jednak xd