a ty co z policji jesteś? nic nie mamPo co? Już mnie nie interesuje
a ty co z policji jesteś? nic nie mamPo co? Już mnie nie interesuje
Yyy Ziółek? To ty sobie idola znalazłeś naprawde.-Ziółek - weż naucz tych biedagraczy grepolis jak się w to gra B)
na jesień przerwa, na zimę dominacja jak jakaś ruszy, zapraszam.Paweu, wiem że mi zadrościsz bo jesteś hardstuckiem irona a ja po dwóch miechach w lolu osiągnąłem wincyj niż ty. A co do grepo to wiadomo ze jestem top of the top i może na jsień znów będziesz miał okazję pławić się w mojej chwale( oczywiście pod głównym nickiem bo tak to nuda na tym kasmenai bez fanów) pozdrawiam
kacpi jak tam z łukaszkiem? wypuścił cię spod biurka po synopce?Dobra Bartek nie szarżuj bo poszukaj screenów jak Cię ziółek fejurami męczył
a moze jakieś duo w lige? tylko z goldami nie gramna jesień przerwa, na zimę dominacja jak jakaś ruszy, zapraszam.
Witam starego dziada, kiedy emeryturka od grepo? Bo w takim wieku stres jest nie wskazanyCześć Bartek![]()
nie no ja gram jeszcze gorzej od Ciebie więc sobie odpuścimy, możemy w strzelanki pograćkacpi jak tam z łukaszkiem? wypuścił cię spod biurka po synopce?
a moze jakieś duo w lige? tylko z goldami nie gram![]()
Bartek już wygrał, kwestia czasuJezu co za człowiek(El Devilek) wywołał wilka z lasu i teraz na FO dimale niech z nim wojuje xDDD
Cześć Bartek![]()
kacpi jak tam z łukaszkiem? wypuścił cię spod biurka po synopce?
a moze jakieś duo w lige? tylko z goldami nie gram![]()
Ziółek spoko gośćZara ziółka zawołam i się schowasz na kolejne 2 miesiące
Bo mi szczeka jakaś pchła zza 3k birem na morale 50Kacper co tak nerwowo![]()