witam, w związku z otwarciem nowego świata kończymy rozgrywkę na serwerze, dzięki za rozgrzewkę
Podpinam się pod pytanieAgrest, dasz mieczyki?
Decyzja jest zrozumiała, trudno. Jeśli spróbujcie dobrać mocniejszą ekipę na nowy świat to jakieś tam szanse macie (max 30%).witam, w związku z otwarciem nowego świata kończymy rozgrywkę na serwerze, dzięki za rozgrzewkę
Uważam, że ekipa Domino Domino i Hiroszymy Agnieszki nas dojedzie tak czy inaczej, więc my wchodzimy tylko dla zabawy, a nie po miecze. Wygrywanie jest dla słabych.
W Fifę byś wygrał raz chociaż+1
Żeby udowodnić jak słaba jest nasza ekipa zamierzamy wygrac dwa serwery w jednym miesiącu
W Fifę byś wygrał raz chociaż
Jak wchodzi DominoDomino to wiadomo - zmieniacie spodnie na rurki i liczycie, że nie będzie na tym samym morzu. Później macie 30% szans jak już napisałem.Uważam, że ekipa Domino Domino i Hiroszymy Agnieszki nas dojedzie tak czy inaczej, więc my wchodzimy tylko dla zabawy, a nie po miecze. Wygrywanie jest dla słabych.
Alpha ja jestem starej daty,przed denominacja urodzony,ciezko to policzyc,ale mniemam ze caly sojusz musialby sie zrzucacCzyli jaka jest Twoja?
dziś 20:30 live na twitchu bo3Ale daj mi przeciwnika.Z toba juz wygralem tyle razy,ze mi sie nie chce
WymówkiJak przegrasz to Cię Oszczep wyrzucę z kwater oficerskich i będziesz spał z bazyliszkami
Jak przegrasz to Cię Oszczep wyrzucę z kwater oficerskich i będziesz spał z bazyliszkami