DeletedUser27726
Guest
nic się w sprawie nie rusza, więc też napisałem do supportu, zobaczymy
najlepiej jakby wysłało z kilkudziesięciu graczy takie wiadomościnic się w sprawie nie rusza, więc też napisałem do supportu, zobaczymy
możliwe ze bardziej jest w stanie aktywna osoba sie obronić niż złotnik podbił ale dalej złotko góruje a suport nie daje swiata bez morali dla starego systemu bo mało zorganizowany sojusz nigdy by nie przeją miastaStary system jest dla kozaków - na nowym postawisz sobie mur wstawiasz deffa i idziesz spać a nawet jak bunt wbiją to musisz spać z 12 godzin żeby wioske stracić a na starym? 10 minut w wc i możesz nie mieć miasta
tylko dlatego że tam najwięksi złotnicy grają i cała masa handlarzy ale do czasu tylko jak ich przejmąPisanie do siebie na forum to chyba rzadka przypadłość.
PS: stary system zawsze cieszył się większą popularnością, więc nawet głosowanie nie było im potrzebne co do systemu.
tak tak wiecej nobów gra ze złotkiem to dlategoPisanie do siebie na forum to chyba rzadka przypadłość.
PS: stary system zawsze cieszył się większą popularnością, więc nawet głosowanie nie było im potrzebne co do systemu.
o kurka to 3 dni mało było ?Właśnie jakim cudem więcej głosów było za nowym? zawsze to stary wygrywał? chyba za mało czasu było na głosowanie
i co dostałeś odpowiedz bo ja dalej nic a dwie wiadomosci wysyłałem osobne do nichnic się w sprawie nie rusza, więc też napisałem do supportu, zobaczymy
oddałem miasta bo szykowaliśmy sie wieksza grupą na ten swiata grasz jeszcze na lapitos? rozważam grę tam konto założyłem jakis czas temu ale nie grałem czekałem na coś szybszego
i powiem tak w skrucie wbiły 2 najbogatsze sojusze w grepolis casyno i nie zaśniesz cieżko normalnym graczom coś zdziałać na świeciea grasz jeszcze na lapitos? rozważam grę tam konto założyłem jakis czas temu ale nie grałem czekałem na coś szybszego
Jakie znaczenie ma pisanie bez pośrednio do supportu apropos ustawień nowego świata, skoro z góry napisane było że wybór ma zostać podjety przez graczy za pośrednictwem ankiety na forum. Cała ta zabawa była jawna każdy mógł na bieżąco liczyć głosy, więc jedynym rozsądnym wyjściem z tej sytuacji pozostaje poinformowanie graczy o błędzie w ogłoszeniunadal bez odzewu :/
obawiam się że powiedzą że ankieta ankietą, ale oni na supporcie dostawali wiele sygnałów że gracze chca stary i bedzie stary