Kacperek ty sprawdź lepiej czy czasem ktoś ci w ogniówce znowu kolonem nie stoi zamiast się tu wymądrzać xD
Nigdy bym trenerze takiego kolona nie sklinowal i dobrze o tym wieszŻadne wytłumaczenie, często miałem 100+poleceń jak jeszcze ktoś do mnie latał, wystarczy znaleźć kolona i dać czas do naleśniczek albo kacperek lan i po akcji
Za skasowanie mi kolejki w ogniówce podczas mojej nieobecności będziesz bity 5 następnych serwerów.Kacperek ty sprawdź lepiej czy czasem ktoś ci w ogniówce znowu kolonem nie stoi zamiast się tu wymądrzać xD
Żadne wytłumaczenie, często miałem 100+poleceń jak jeszcze ktoś do mnie latał, wystarczy znaleźć kolona i dać czas do naleśniczek albo kacperek lan i po akcji
Swoją drogą szybko zapomnieliście, jak pół roku temu po Trelemorele44 lataliście bez przerwy trzymając jej przez 3 doby przynajmniej kilkadziesiąt poleceń na liczniku :d
po 300+ poleceń na jedno miasto to chyba nie byłoSwoją drogą szybko zapomnieliście, jak pół roku temu po Trelemorele44 lataliście bez przerwy trzymając jej przez 3 doby przynajmniej kilkadziesiąt poleceń na liczniku :d
no nie, przecież napisałem kilkadziesiąt. Czytanie ze zrozumieniem do powtórzenia.po 300+ poleceń na jedno miasto to chyba nie było![]()
nie tylko tono nie, przecież napisałem kilkadziesiąt. Czytanie ze zrozumieniem do powtórzenia.
to ty porównujesz jakieś fejki z synopy do tych od kociołkówno nie, przecież napisałem kilkadziesiąt. Czytanie ze zrozumieniem do powtórzenia.
Predi przy nas nauczył się synchro i teraz zgrywa bohateraNo jakos miasta trzeba zabierać jak grać na synchro nie umieją.
Ps. kosiarz333 atakuj Raviego jak ksys na berytos i czyste pw będziesz miał![]()
Wystarczy że skończę twoją grę, do zobaczeniaTym razem nie skończ "gry na serio" nim dojdziemy do was z naleśnikiem to będziesz miał szansę zabłysnąć na froncie zamiast szczekać na forum![]()
No jakos miasta trzeba zabierać jak grać na synchro nie umieją.
Ps. kosiarz333 atakuj Raviego jak ksys na berytos i czyste pw będziesz miał![]()
mieczyki mówią papaJak Ksys na wyspę przyszedł miałem 3 miasta, teraz stoi ich 5(od was przejęte) a ksysy u mnie w soju siedzi...
Ja kosiarza do soja na Halike raczej przyjmować nie planuję.
Więc mu nie doradzaj lepiej :/ Bo jeszcze bez soja zostanie
Poza tym Predi, Ty również u mnie w soju tam siedzisz![]()
Nie no tkacza i ekipy bym jeszcze nie skreślał. Ośla ma 19.2% a Bogowie 18.7% + Są podzieleni na 3 soje gdy ośla siedzi w 1.mieczyki mówią papa
A tu grasz?
Ależ jestem tego ciekawWystarczy że skończę twoją grę, do zobaczenia![]()