A możesz Szoku cisnąć beke z waszego szefa? Czy pewne rzeczy się nie zmieniają? xdSerio ma ktoś u nas płot? ja to nie wiem ale chłop co mnie od rana zaczepia nagle za murem się chowa to takie xD
Wstawiaj wspólnie bekę będziemy cisnąć![]()
A możesz Szoku cisnąć beke z waszego szefa? Czy pewne rzeczy się nie zmieniają? xdSerio ma ktoś u nas płot? ja to nie wiem ale chłop co mnie od rana zaczepia nagle za murem się chowa to takie xD
Mur miejski: 14
spoko będę częściej zaczepiał i siedział za murkiemSerio ma ktoś u nas płot? ja to nie wiem ale chłop co mnie od rana zaczepia nagle za murem się chowa to takie xD
muruA czego się po sezonie spodziewać![]()
nie ma problemu też lubięspoko będę częściej zaczepiał i siedział za murkiem
Od tego jestemstrasznie szmieszne aj aj![]()
czasem nie ma to związku z tym że pepe lubi bez celu latać w kółko jakimiś 50-100 ogniami do pustych wioch i męczyć bez celu xd?View attachment 14186View attachment 14187View attachment 14188View attachment 14189
Ogólnie to ja Damiana lubię, poprostu komiczne wydaje się to, że pisał że liczy na lepszy serwer niż Karistos z normalną gierką na synchro po czym się zamurowali jak dziobak jedną wioske na synchro zawinął, nawet nie zdążył nikogo więcej tam wpuścić xd