maja2013 18. Sty 2015 #41 Odp: Jakie Sporty najbardziej lubicie? londi napisał: Wcale nie jest najlepsiejsza jest masa innych ciekawych sportow Kliknij aby rozwinąć... Jakie są ciekawsze?
Odp: Jakie Sporty najbardziej lubicie? londi napisał: Wcale nie jest najlepsiejsza jest masa innych ciekawych sportow Kliknij aby rozwinąć... Jakie są ciekawsze?
londi 18. Sty 2015 #42 Odp: Jakie Sporty najbardziej lubicie? aaaa chociazby biegi narciarskie, skoki, wyscigi F1, czy tez siatka
Odp: Jakie Sporty najbardziej lubicie? aaaa chociazby biegi narciarskie, skoki, wyscigi F1, czy tez siatka
Azir99 7. Lip 2015 #43 Odp: Jakie Sporty najbardziej lubicie? Dla mnie koszykówka, piłka nożna i skatebooarding
maja2013 7. Lip 2015 #44 Odp: Jakie Sporty najbardziej lubicie? londi napisał: aaaa chociazby biegi narciarskie, skoki, wyscigi F1, czy tez siatka Kliknij aby rozwinąć... Nieprawda Azir99 napisał: Dla mnie koszykówka, piłka nożna i skatebooarding Kliknij aby rozwinąć... Ja jazdy na desce nie ogarniam
Odp: Jakie Sporty najbardziej lubicie? londi napisał: aaaa chociazby biegi narciarskie, skoki, wyscigi F1, czy tez siatka Kliknij aby rozwinąć... Nieprawda Azir99 napisał: Dla mnie koszykówka, piłka nożna i skatebooarding Kliknij aby rozwinąć... Ja jazdy na desce nie ogarniam
Azir99 7. Lip 2015 #45 Odp: Jakie Sporty najbardziej lubicie? maja2013 napisał: Ja jazdy na desce nie ogarniam Kliknij aby rozwinąć... Nie jest zła, ale trudna do opanowania ;P i czasem bolesna, no ja jak się nauczyłem ollie w 3 dni to postanowiłem zrobić coś takiego..... Co było dalej, to można zgadywać Xd
Odp: Jakie Sporty najbardziej lubicie? maja2013 napisał: Ja jazdy na desce nie ogarniam Kliknij aby rozwinąć... Nie jest zła, ale trudna do opanowania ;P i czasem bolesna, no ja jak się nauczyłem ollie w 3 dni to postanowiłem zrobić coś takiego..... Co było dalej, to można zgadywać Xd
m4teusz 7. Lip 2015 #46 Odp: Jakie Sporty najbardziej lubicie? PIŁKA NOŻNA a ogólnie to prawie wszystko
Azir99 7. Lip 2015 #47 Odp: Jakie Sporty najbardziej lubicie? m4teusz napisał: PIŁKA NOŻNA a ogólnie to prawie wszystko Kliknij aby rozwinąć... A ty w realu grasz co nie?
Odp: Jakie Sporty najbardziej lubicie? m4teusz napisał: PIŁKA NOŻNA a ogólnie to prawie wszystko Kliknij aby rozwinąć... A ty w realu grasz co nie?